Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
DJ met Saxofonist boeken
100% match

DJ met Saxofonist boeken

Spetterende show met DJ én live saxofonist!
DJ met saxofonist boeken voor uw feest Deze act combineert het beste van twee werelden: een spetterend optreden van een live saxofonist, en de fl...
Lees meer

4,8 (25 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
DJ met saxofonist en percussionist
100% match

DJ met saxofonist en percussionist

Altijd een spetterende show met DJ, saxofonist en percussionist
DJ met saxofonist en percussionist boeken Onze DJ met saxofonist en percussionist verzorgen een swingend en opzwepend live opt...
Lees meer

€ 1495 - € 2430
DJ LeFonque
100% match

DJ LeFonque

Relaxte en uplifting vibes gezocht? Haal het Ibiza gevoel in huis met DJ LeFonque.
Wie is DJ LeFonque DJ LeFonque is een zeer ervaren DJ en heeft een eigen unieke combinatie van heerlijke l...
Lees meer

4,7 (10 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

DJ en saxofonist

DJ en saxofonist huren? Het boeken van een deejay met instrumentale begeleiding voor uw feest, bruiloft of verjaardag. Het is de ideale mogelijkheid om extra kleur te geven aan uw evenement. Onze Nederlandse dj’s zijn in verschillende samenstellingen en stijlen te huren. Evenses werkt uitsluitend met professionele ervaren dj’s en muzikanten. Diskjockeys en saxofonisten zijn de ultime combinatie voor een spetterende avond.

Onze dj’s en saxofonisten zijn professioneel opgeleid en persoonlijk gecontracteerd. Artiestenbureau Evenses uit Amsterdam kent al haar muzikanten. Op deze manier garanderen wij u kwaliteit tijdens uw evenement. Kiest u voor Lady Sax met de saxofoon? Wanneer u een dj met sax wenst voor uw trouwdag kunt u John & Mr. Smith inhuren. Wilt u een dj met meer variatie boeken, dan kunt u de feestdj huren. Onze discjockeys kunnen naast de saxofoon begeleid worden met andere muziekinstrumenten, zoals de viool, drums, trompet, gitaar of elektrische gitaar. Ook kunnen onze dj's en saxofonisten verschillende genres voor u opvoeren. Onze dj's passen zich graag aan. Uw wensen staan voorop! Vinyl of modern, alles is mogelijk met onze deejays.

DJ en saxofonist huren voor uw bruiloft, feest en event!

De kosten die verbonden zijn aan de diskjockey met saxofonist zijn all inclusive. Wij willen niet dat u voor verassingen komt te staan. Daarom nemen wij graag contact met u op, zodat wij uw voorkeurswensen kunnen bespreken. Ook kunnen wij u ontzorgen van bepaalde andere zaken. Heeft u een dj booth, dj draaitafel en overige dj gear? Is er versterking aanwezig voor uw evenement? Wij helpen u graag dit op te lossen in ons totaalpakket zodat wij de prijs kunnen vaststellen. Dit totaalpakket is de totaalprijs die Evenses hanteert.

U kunt ons boekingskantoor altijd contacteren, Artiestenbureau Evenses helpt u graag met de keuze voor de beste invulling van uw feest. Reserveer voor uw evenement de beste dj met instrumentale begeleiding van de saxofoon om het ware uitgaan gevoel te krijgen. Van de dj mag er gedanst worden! Kijk gerust hieronder voor een selectie van onze artiesten en zoek hieronder uw geschikte saxofonist en dj! Zou u graag meer willen lezen over het boeken van een DJ en saxofonist? Lees dan verder. Hieronder vindt u namelijk en blog waar u meer informatie kan vinden.

Blog over DJ & saxofonist

Bent u verantwoordelijk gesteld voor de organisatie van de halfjaarlijke kantoorborrel en zou u graag eens iets origineels voorstellen? Gaat u samen met uw partner jullie vijfentwintigste trouwdag groots vieren en wilt u er een memorabel feestje van maken voor iedereen? Of geeft u volgende maand een feestje voor vrienden met als thema “Ibiza” en zoekt u naar manieren om dat hedonistische feestgevoel van la Isla Blanca na te bootsen? Aan een DJ zult u al wel gedacht hebben, maar waarom niet een stapje verder gaan en een DJ met saxofonist boeken? De kans is groot dat de meeste van uw gasten nog nooit een optreden van een DJ en saxofonist van dichtbij hebben meegemaakt, dus een goed op elkaar ingespeeld duo kan uw feest precies van dat vleugje originaliteit voorzien. In andere woorden, entertainment gegarandeerd.

Door een DJ met saxofonist te boeken kunt u, muzikaal gezien, heel wat kanten op met uw feest of evenement. Zowel een DJ als een saxofonist zijn twee relatief veelzijdige muzikale elementen en door hen te combineren kunt u vrijwel iedere gelegenheid van een uniek geluid voorzien. Van Ibiza-achtige feesten en swingende afterparties tot bruiloften en festivals, de combinatie van een DJ met een saxofonist kan heel goed de perfecte aanvulling vormen op het feest of evenement dat u gaat organiseren. Een live set van een DJ met begeleiding op de saxofoon kan net dat beetje extra toevoegen.

Het is overigens goed mogelijk dat u al eens gehoord heeft over duo's van DJ's en saxofonisten, aangezien het een combinatie is die de laatste jaren erg populair is geworden. In grote discotheken en immens populaire festivals overal ter wereld worden ieder seizoen weer feesten georganiseerd waarop live DJ sets worden gecombineerd met spectaculaire instrumentale begeleidingen, onder andere op de saxofoon. Deze trend heeft er toe geleid dat er vandaag de dag ook voor uw eigen feest of evenement een gevarieerd aanbod aan DJ's met saxofonist bestaat in Nederland en België.

Mocht u alvast wat hebben verkend op het internet, dan zult u waarschijnlijk vast hebben kunnen stellen dat duo's van een DJ en een saxofonist over het algemeen house en andere elektronische muziek spelen. Dat is echter verre van de enige muziekstijl waarvoor u een DJ met saxofonist kunt boeken. Natuurlijk, dance classics als Destination Calabria van Alex Gaudino en Mr. Saxobeat van Alexandra Stan zijn bij uitstek geschikt voor een live optreden van een saxofonist, maar dat zijn klassiekers als George Michael's Careless Whisper en Your Latest Trick van de Dire Straits ook absoluut.  In andere woorden, reken er maar op dat u een DJ met saxofonist kunt boeken voor muziek uit heel veel genres.

Bij Evenses zijn we ons hier zeer goed van bewust, daarom helpen we u graag met het verkennen van ons aanbod op het gebied van DJ's en saxofonisten die geboekt kunnen worden voor allerlei feesten en evenementen. Het hoeft niet moeilijk te zijn om een DJ met saxofonist te boeken, maar het kan altijd helpen om in zee te gaan met een partij met ervaring qua artiestenboekingen. Lijkt een DJ met saxofonist u een top idee, maar weet u niet zeker of zo'n act ook uw favoriete popnummers kan brengen? Wilt u wel een DJ met saxofonist boeken, maar twijfelt u over welke apparatuur daarvoor nodig is? Wilt u groots uitpakken en de DJ door meerdere saxofoons laten begeleiden? Wat uw vragen en wensen ook zijn, bij Evenses helpen we u graag bij het vinden van de perfecte oplossing.

Om die reden zijn onze event specialisten dan ook zeven dagen per week bereikbaar, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail en telefoon. Als u ons mooie aanbod eerst zelf wilt verkennen, dan kunt u met behulp van de zoekmachine op onze website al eens kijkje nemen. Voor het geval u nog steeds twijfels over het boeken van een DJ met saxofonist zullen we hieronder ook kort ingaan op hoe zo'n duo act van toegevoegde waarde kan zijn voor het feest of evenement dat u gaat organiseren.

Waarom zou u een DJ met saxofonist boeken voor uw feest?

Als u een feestje of evenement gaat organiseren en u nog op zoek bent naar iets om de gelegenheid van een unieke finishing touch te voorzien, dan kan het boeken van een DJ met saxofonist de perfecte oplossing zijn. Een DJ op zich is al een uitstekende keuze, onder andere dankzij de veelzijdigheid die deze act met zich meebrengt op het gebied van muziekstijlen, en met een saxofonist erbij wordt het helemaal een memorabel geheel. Het is misschien niet het eerste waar u aan dacht toen u begon met het organiseren van uw feest of evenement, maar het is absoluut een optie die het overwegen waard is.

Een live optreden om te herinneren

Dat de meeste van uw gasten wel eens op een feestje of evenement zijn geweest waar een DJ live plaatjes draaide, kunnen we ons wel voorstellen, maar een live DJ set terwijl een professionele saxofonist bijspringt? Dat zullen een stuk minder van uw gasten van dichtbij meegemaakt hebben. Om die reden alleen al zorgt het boeken van een DJ met saxofonist ervoor dat u de mensen iets voorschotelt dat ze hoogstwaarschijnlijk nog nooit hebben gezien of gehoord en waarvan u weet dat er nog lang over zal worden nagepraat.

Het is een show

Dat is echter niet de enige reden om welke uw gasten zich uw feest of evenement nog lang zullen heugen. Een DJ alleen al voorziet uw feest van een interessant visueel element, dus stel voor hoe het eruit moet zien wanneer de DJ en de saxofonist samen optreden. Een beetje goed op elkaar ingespeeld duo is prachtig entertainment voor de mensen op het feest, zeker wanneer sax-klassiekers als Baker Street van Gerry Rafferty of Brown Sugar van The Rolling Stones worden ingezet.

Een unieke live act op maat

U zou het op het eerste gezicht misschien niet gelijk realiseren, maar een duo van een DJ en een saxofonist kan met heel wat muziekstijlen en soorten evenementen overweg. Van house en EDM tot chill-out jazz en klassieke rock & roll, met een DJ en saxofonist geeft u er een originele draai aan. Daar komt nog bij dat de meeste duo's van DJ's en saxofonisten over het algemeen open staan voor verzoeknummers. Dit kunt u op voorhand met de artiesten bespreken en met een beetje geluk kunnen uw gasten ook tijdens het feest zelf live nummers aanvragen.

Een ideale manier om wat leven in de brouwerij te brengen en te houden

Als u nog nooit een DJ en saxofonist hebt geboekt of samen hebt zien optreden, dan is het ook wel handig om te weten dat, over het algemeen, de saxofonist niet constant speelt. Vaak is het zo dat de DJ een live set verzorgt en dat de saxofonist op bepaalde momenten bijspringt. Dit zorgt voor verschillende high-energy momenten op uw feest en een leuke afwisseling. Zo kan een duo van een DJ met saxofonist de DJ op verschillende momenten hele bekende nummers laten inleiden, waarna de saxofoon plots bijspringt om het nummer helemaal tot leven te brengen. Gegarandeerd dat uw gasten op deze manier helemaal uit hun dak zullen gaan op de dansvloer.

Wat Evenses voor u kan betekenen

U zult ondertussen wel door hebben dat het helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn om een DJ en saxofonist te boeken voor een feestje. Het is echter wel een goed idee om voor uzelf alvast iets van een duidelijk idee te vormen over wat voor feest u gaat organiseren en wat voor muziek u daarvoor in gedachten hebt. Zoals u ook op onze website kan zien, bestaat er qua duo's van DJ's en saxofonisten redelijk wat variatie. Bij Evenses werken we samen met verschillende acts, gaande van DJ en saxofonist duo's tot meer uitgebreide samenstellingen waar ook een DJ en een saxofonist deel van uitmaken. Op deze manier kunnen wij acts aanbieden voor allerlei soorten feesten en evenementen, van bruiloften en themafeesten tot festivals en zakelijke feestjes.

Zo kunnen we u bij Evenses, bijvoorbeeld, in contact brengen met het ondertussen befaamde duo John & Mr. Smith, een energieke combinatie van DJ en saxofonist. Als u op zoek bent naar een nog uitbundiger alternatief kunt u ook gaan voor Soul Percussive, een muzikaal ensemble bestaande uit een professionele DJ, een saxofonist, een percussionist en als u wilt, een geweldige zangeres. De groep Saxy Dance Beats bestaat dan weer uit een DJ en saxofonist, aangevuld met een zwoele danseres. Kortom, ons scala aan DJ's en saxofonisten is erg gevarieerd, dus neem gerust een kijkje op onze website om het aanbod verder te kunnen verkennen.

We raden wel aan om het boeken van een DJ met saxofonist in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het boeken van artiesten. Evenses is zo'n partij. Wij zijn al jarenlang actief in de wereld van live acts en party planning, en hebben door de jaren heen talloze acts geboekt. Met behulp van de zoekmachine op onze website kunt u op onderzoek uit gaan, terwijl u ook zeven dagen per week terecht kunt bij onze event specialisten met vragen omtrent het boeken van een DJ met saxofonist. U kunt hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kunt u er vanuit gaan dat we samen met u de DJ en saxofonist boeken die perfect passen bij het feest of evenement dat u gaat organiseren

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar