Roxeanne Hazes boeken

Roxeanne Hazes werd geboren op 18 januari 1993. Roxeanne is opgegroeid met muziek, haar vader, André Hazes was en is een van de bekendste volkszangers die Nederland ooit gekend heeft. Roxeanne schreef samen teksten met haar vader, richtte een bandje op met klasgenootjes, trad op bij schoolfeestjes en zij deed auditie voor 'Kinderen voor Kinderen'.

De echte start van de carrière van Roxeanne begon toen ze meedeed met het programma 'So You Wannabe A Popstar', hier werd zij uiteindelijk vierde. Na haar deelname aan de talentenjacht bracht Roxeanne haar eerste single uit 'Ik hou van jou', diverse artiesten vonden dit nummer prachtig en maakten er een cover van. De hit kwam 9 weken lang in de Top 40 te staan. Ook werkte Roxeanne vaak samen met haar broer André jr. en brachten succesvolle hits uit. Roxeanne heeft naast zingen nog een droom, ze wil doorbreken in de dancescene als dj. In 2011 werd de eerste stap voor deze droom gezet, ze mocht mee doen aan het programma 'BN'ers in the booth'. Hier worden bekende Nederlanders opgeleid tot dj, sindsdien heeft Roxeanne de smaak te pakken en draait op allerlei feesten en evenementen.

Boekingen Roxeanne Hazes

Wilt u Roxeanne Hazes boeken voor uw festival, feest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Roxeanne Hazes.