Quincy boeken

Deze Nederlandse zanger Quincy maakt er een echt feestje van!

prijs op aanvraag
quincy boeken
hZvMldk
UUZNfM
tNwDSxIwI
tRuDdh
quincy boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Quincy
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Zanger

Biografie Quincy

Zanger Quincy is bekend geworden doordat hij met het nummer Morgen Weer Een Dag de verkiezing van de titelsong voor de eerste 'Big Brother' serie won. Quincy zijn eerste real life soap startte in 2008. Joop van den Ende Theater Producties zocht naar een understudy voor Danny de Munck in de musical 'Ciske de Rat'. Quincy deed auditie en speelde Ciske. Begin 2011 tekende Quincy een platencontract bij Rodeo Media en produceerde verschillende singles en albums.

Begin 2014 richtte hij zijn eigen label op: dbMusic. Onder dit label werden verschillende singles uitgebracht, ook in dat jaar trad hij op met Holland Zingt Hazes in Ziggo Dome en scoorde hij met Bloed, Zweet en Tranen de Halve finale. Aan het programma 'We Are Family' heeft Quincy samen met zijn dochter Bobby meegedaan. In 2015 zong Quincy samen met zijn dochter in dit programma en ze behaalden de finale. In 2020 tekende Quincy bij 'Toekomst Music'. Zijn eerste single Alleen met jou kwam in maart 2020 uit. U kunt Quincy boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, festival, evenement en feest.

Quincy boeken.jpeg

De vrolijke en opgewekte Amsterdamse zanger Quincy Schellevis ambieert een perfecte zanger te zijn. Hij heeft brede steun gekregen in lokale kroegen en aanverwante radiostations, waar de zanger hand in hand wordt gehouden en morgen bij het publiek verkrijgbaar zal zijn. Nederlandse muziek is lang niet genoeg voor Quincy.

Quincy boeken

Wilt u Quincy boeken voor uw bruiloft, evenement of bedrijfsfeest? Quincy boeken via Evenses voor uw festival en feest. Vul het offerte formulier in voor Quincy boeken, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden voor Quincy boekingen of andere vragen.

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Quincy

Genres

Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

Gullie boeken

Gullie boeken

Boek de gezelligste feestmaker van Nederland bij Evenses!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.