Eurovisie Songfestivalwinnaar Duncan Laurence boeken

Duncan Laurence boeken als toevoeging tot uw festival, evenement of gelegenheid is bij ons zeker geen grote opgave. Wij regelen dit namelijk voor u. Deze winnaar met zijn populaire nummer "Arcade" wordt nu volop geboekt en kan zomaar bij uw evenement komen optreden.

duncan laurence boeken.jpg

Biografie Duncan Laurence

Duncan de Moor, geboren te Spijkenisse is natuurlijk bekend van zijn winst in het Eurovisiesongfestival, maar heeft voorafgaand daaraan al veel stappen ondernomen om in de spotlight te komen om Nederland te vertegenwoordigen. Zo begon het allemaal met teksten schrijven vanaf zijn 13e jaar en begon hij na wat kleine vertoning bij de Kunstbende en een lokale talentenjacht met een opleiding aan de Rockacademie in Tilburg. Het was hier waar hij met medestudenten de band The Slick and Suited opstartte en meteen een debuut bij Eurosonic Noorderslag naar binnen hadden gehengeld. Vanaf hier ging het snel en kwam door Duncans goede optreden ook een uitnodiging voor The Voice of Holland binnen, waarmee hij als singer-songwriter doorbrak. In 2016 stopte Duncan met de band, studeerde hij af in 2017 en sloot hij zich aan bij een platenlabel. In 2019 won hij natuurlijk het Eurovisie songfestival in Tel Aviv en werd zo zijn plek op het wereldtoneel vastgesteld. Nu speelt Duncan Laurence vaak op festivals als Pinkpop en blijft hij nieuwe nummers uitbrengen. Duncan Laurence is hip en happening in de wereld en zelf u kunt Duncan Laurence boeken bij ons.

Duncan Laurence boeken bij Evenses

Geïnteresseerd geraakt in het organiseren van een evenement met de te boeken Duncan Laurence, die iedereen mee neemt in zijn mooie zang en muziek? Duncan Laurence boeken is mogelijk voor alle feesten, zoals bruiloften, evenementen en bedrijfsfeesten. Meer weten? Vraag vrijblijvend een voorstel aan door op de vrijblijvende prijsopgave knop te drukken of even een belletje naar 085-7920202 (NL) / 02 - 8084961 (BE) voor meer informatie.

Bij ons kunt u: