< Terug naar overzicht

Manouche

Duo Manouche brengt swingende Franse gipsy jazz. Het plezier straalt ervan af!
vanaf: 
€575,-
5

Referenties

"Wat hebben zij mooi gespeeld tijdens onze bruiloft, echt chapeau! "
Saskia & José de Keizer
5
"Op ons bedrijfsfeest hadden wij live-muziek nodig tijdens het diner. Daar hebben wij Manouche voor geboekt en wij zijn zeer tevreden met hun optreden, tot de volgende!"
Thijs Korterij
5
"Prachtige muziek verzorgd door dit duo op onze borrel, ze waren netjes op tijd en zijn nog vriendelijk ook! Kortom, aanrader en tot de volgende keer!"
Hans & Veronique
4

Manouche

Violiste Myrthe en gitarist Wouter kennen elkaar al vele jaren uit de Utrechtse muziekscene en hebben samen een flink repertoire opgebouwd. Swing uit de jaren 30, Franse gipsy jazz, bossa’s en jazz standards komen voorbij. Soms spelen ze bestaande arrangementen, en vaak dagen ze elkaar uit in improvisaties waaruit de rijke podiumervaring spreekt; ze treden ruim 200 keer  per jaar op. Opvallend aan dit duo is het enorme plezier wat ze beleven aan het samenspelen, dat straalt ervan af!

 

Duo Manouche is zeer fijn voor achtergrondmuziek of sfeer brengende muziek tijdens recepties, borrels, bruiloften of diners, en gezellig op kleine feestjes of verjaardagen. Ze spelen zowel akoestisch als versterkt. De muzikanten zijn enorm virtuoos en zeer goed op elkaar ingespeeld, en weten door jarenlange ervaring heel goed wat er nodig is om een gelegenheid op te leuken.

 

Wilt u dit gipsy jazzy duo boeken voor uw borrel, verjaardag, bruiloft, receptie, diner of evenement? Neem gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte op!

 

Suggesties voor bij deze act

videozuil huren verjaardag

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek

Videogastenboek Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek! €350,- Lees meer
shutterstock 528244012

DJ Erase

Lounge DJ

DJ Erase

Lounge DJ Jazz & Lounge DJ Erase verzorgt een stijlvolle muzikale omlijsting van uw borrel of feest. €445,- Lees meer
huur coverband voor bruiloft

Say Cheese

Coverband, Pop duo

Say Cheese

Coverband, Pop duo Een kleine coverband met een groots repertoire! De show is met veel interactie en speelplezier. €995,- Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

Fotohokje De mooiste herinneringen aan uw evenement! €695,- Lees meer