Bent u op zoek naar een jazz combo voor uw huwelijk, receptie, verjaardagsfeest, opening, of jubileum? Dan is jazz combo 'Jazz & Cool' een aanrader voor u!

Jazz & Cool kan als duo optreden, in de bezetting van gitarist en contrabassist. Deze gitarist en contrabassist is door meerdere artiesten in te vullen. Dit geeft een rustig en sfeervol geluid. Ook kan het duo worden uitgebreid met een saxofonist, in deze bezetting heeft u net wat meer dynamiek. De jazzband is inzetbaar op allerlei gelegenheden, zowel op de achtergrond of op de voorgrond. Jazz & Cool is een groep artiesten die prima op elkaar zijn ingespeeld en een ruime ervaring aan optredens met elkaar delen. Wij werken uitsluitend met professionals en kunnen daardoor altijd de beste kwaliteit garanderen.

Kortom bent u op zoek naar een geweldige muzikale toevoeging aan uw gelegenheid? Dan is Jazz & Cool het antwoord! Dit jazz combo is te huren voor uw diner, opening, verjaardagsfeest, bedrijfsfeest, huwelijk, receptie of jubileum. U kunt altijd een geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!