Curly Acoustics boeken?

Jawel jawel, het zijn Curly Acoustics! Dit duo, bestaande uit Roos en Sophie, is het bewijs dat je geen grote band nodig hebt om goede muziek te maken. Luchtig in uitvoering en uitstraling, soms met wat meer body en vooral lekker afwisselend. Leuk en flexibel dus!

Deze muzikale krullenbollen zingen frisse interpretaties van onder andere Norah Jones, John Legend en Jason Mraz. Met hun mooie stemmen, multi-instrumentaliteit en lekkere nummers zorgen zij voor de perfecte ambiance. Curly Acoustics zijn nu te boeken bij Evenses!

Boekingen Curly Acoustics

Dit unieke Duo zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen bij deze feestelijke duo, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek Curly Acoustics voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Curly Acoustics boeken