De kleurrijke, exotische cocktail is een onmisbaar drankje op menig feest of evenement. Het maakt niet uit of het om een groots evenement gaat of een intiem feest of huwelijk. De grote diversiteit aan kleurrijke cocktails maken de aankleding en de beleving van elk feest af.

Voor de cocktailbar bieden wij maatwerk aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen op de bar, de cocktailkaart en de bedrijfskleding van onze cocktailshakers.  Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting. Er bestaat ook de mogelijkheid om de bar naar eigen thema in te richten. Een leuke optie is om “flairtenders” in te huren. Flairtenders zijn goochelaars achter de bar die, bijvoorbeeld jongleren met flessen. U kunt daarnaast een poffertjeskraam huren bij uw cocktailbar. Wanneer u de cocktailbar huurt, dan komt de bar standaard voor vier uur met verse decoratie, cocktailkaarten, glaswerk, benodigde apparatuur, barpersoneel met gepaste kleding, op-en afbouw, cocktails en transportkosten.

Wilt u een mobiele cocktailbar huren op locatie voor uw bedrijfsfeest, gala, bruiloft, feest, evenement, beurs of verjaardag? Op deze pagina staan demo's van hoe de cocktailbar eruit ziet. Laat u inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan.