Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Cocktailbar huren
100% match

Cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.
De kleurrijke, exotische cocktail is een onmisbaar drankje op menig feest of evenement. Het maakt nie...
Lees meer

4,4 (3 Beoordelingen)
€ 845 - € 1605
Zuurstofbar
100% match

Zuurstofbar

Geniet nu van pure zuurstof, goed voor uw geest en concentratie!
Een eyecatcher voor ieder feest en evenement, die goed is voor uw geest en concentratie. De zuurstofbar zorgt voor een ontspan...
Lees meer

4,3 (4 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Champagnetoren boeken
100% match

Champagnetoren boeken

Met deze champagnetoren maakt u van gelegenheid een compleet spektakel.
De champagnetoren is een echte eyecatcher voor elke gelegenheid. De toren is beschikbaar in verschillende maten en kan ...
Lees meer

5 (1 Beoordeling)
€ 895 - € 6495
Koffiebar huren
100% match

Koffiebar huren

Complete koffie- en thee catering op locatie bij elke gelegenheid.
koffiebar mobiel.jpeg Mobiele koffiebar huren Koffie, wie is er niet groot mee geworden? Voor bijna elke volwassene is ...
Lees meer

4,4 (3 Beoordelingen)
€ 545 - € 1200
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bar huren

Bar huren voor uw evenement, feest, bruiloft, verjaardag of receptie. Lekkere drank is een belangrijk onderdeel voor uw huwelijk, congres of jubileum. Evenses biedt een selectie van mobiele cocktailbars, koffiebars, smoothiebars en een leuke zuurstofbar. Stijlvolle bars op locatie met attent horeca personeel is mogelijk in verschillende soorten en maten, op iedere gelegenheid.

Wilt u een mobiele bar huren, omdat u een feestje geeft of er een mooi evenement op het programma staat? Wat u ook op het oog heeft, wij zijn u graag snel en accuraat van dienst. Wij leveren u de middelen die de basis vormen voor een geslaagd feest of evenement, of zorgen ervoor dat u als cateraar uitstekend aan de slag kunt.

Deze catering op locatie is kan met verschillende dranken: koffie, cappucino, smoothie, cocktail en zelf zuurstof. Entertainmentbureau Evenses biedt naast het huren van bars ook workshops en een champagnetoren.

Bar personalisatie

Bij een bar op locatie bieden wij maatwerk aan. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen op de bar, de cocktailkaart en de bedrijfskleding van onze cocktailshakers, barista's en overige barmannen en barvrouwen.  Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting. Er bestaat ook de mogelijkheid om de bar naar eigen thema in te richten.

Standaard pakket 'huren bar': dit is een compleet pakket:

  • Voor vier uur dranken,
  • Optioneel: menukaarten,
    glaswerk,
  • Benodigde apparatuur,
  • Ervaren barpersoneel met gepaste kleding,
  • Op- en afbouw,
  • Transportkosten.

Mobiele bar voor uw feest

Een koffiebar, en smoothiebar kunt u nu huren bij Evenses. Deze bars zijn leuk tijdens een verjaardag, bruiloft en evenement. U kunt het zo gek maken met deze dranken. Bij de koffiebar kunt u gebruik maken van allerlei soorten koffie, maar ook van latte art. Onze barista’s maken mooie vormen van melk in de schuimlaag van uw koffie, zoals een hart. Bij de smoothiebar krijgt u verse en lekkere smoothies. Ook is het mogelijk om “fairtenders” in te huren. Flairtenders zijn goochelaars achter de bar die bijvoorbeeld jongleren met flessen. Zowel voor de koffiebar en smoothiebar bieden wij maatwerk aan. Wij bieden ze voor zowel grote als kleine feesten een bar aan die naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden.

Heeft u behoefte aan ontspanning? Dan is de zuurstofbar een aanrader. Bij elke zuurstofbar zijn 2 zuurstoffilters aanwezig, deze filters filteren de aanwezige lucht en verhogen het zuurstofpercentage van 23% naar 90%. Uw gasten kunnen via de verschillende aroma stations, die op de bar staan, de zuurstof inhaleren. Daarnaast is de zuurstofbar een stijlvolle verschijning, waardoor ze een belangrijke plaats inneemt in de aankleding van uw bedrijfsfeest, bruiloft of feest.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, zo kunnen specifiek de prijs voor uw feest berekenen. Wij zijn u graag van dienst!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar