The Hummings spelen van de meest romantische liedjes en feel-good klassiekers tot de bekende hits van nu. Met de grote name zoals Frank Sinatra, Chaka Khan, ABBA en Adele is er veel veelzijdigheid in hun repertoire te vinden.  Hierdoor zijn ze inzetbaar voor vele gelegenheden. U kunt hierbij denken aan uw bruiloft, bedrijfsfeesten of evenement. 

 

Dit leuke kwartet bestaat uit vier getalenteerde muzikanten, drie zangeressen en een gitarist. De muzikanten kennen elkaar van het Conservatorium van Amsterdam, op de jazz-afdeling op precies te zijn. Sinds 2012 is dit kwartet bij elkaar en veroveren ze verschillende podia in zowel Nederland, België en zelfs Duitsland. 
 

Deze unieke band zal bij vele gelegenheden schitteren, echter zijn ze als achtergrondbandje ook erg geschikt. Boek The Hummings voor bijvoorbeeld uw ceremonie, borrel of feest. Dit kwartet is bij Evenses te huren voor uw bruiloft of bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in of neem contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.