Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Food boeken

Wilt u een leuke foodtruck huren of een kraam met lekker eten op uw feest inhuren? Wij bieden de nieuwste foodtrucks en een selectie van de klassiekers, zoals een frietkraam, pizzakar, poffertjeskraam en nog veel meer. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

* Deze categorie is momenteel in ontwikkeling, u kunt al wel uw aanvragen indienen. *

Snackbus Huren Festival
Frietkraam
Een duurzaam zakje friet? Verras uw gasten met een frietkraam!
Vanaf:
€650,-prijs op aanvraaga
shutterstock 133328345
Poffertjeskraam
Uw gasten laten genieten van vers gebakken poffertjes?
Vanaf:
€575,-prijs op aanvraaga

Leuke foodtrucks boeken voor uw feest

Op zoek naar een creatieve oplossing om uw gasten iets lekkers aan te bieden? Steeds vaker zie je foodtrucks verschijnen op evenementen en festivals, en het werkt! Kijk bijvoorbeeld is naar het Foodfestival in Amsterdam, waar zo'n 20.000 man op af komt. Een foodtruck is ook een leuke mogelijkheid op een bedrijfsfeest, jubileum of huwelijk. Er zijn verschillende dingen mogelijk: frietjes, poffertjes en pizza. Al uw gasten, van jong tot oud, zullen dit heerlijk vinden.

Op zoek naar meer oplossingen?

Een foodtruck op je feest, evenement, bedrijfsfeest, huwelijk of jubileum staat natuurlijk harstikke leuk! Als u deze truck boekt, krijgt u het totaalpakket: de foodtruck zelf, het personeel, de te serveren lekkernij, op- en afbouw en de benodigde apparatuur. Op zoek naar meer invulling van ue gelegenheid op het gebied van entertainment? We hebben ook een breed aanbod aan artiesten (zoals DJ's, bands, solisten, duo's en acts), faciliteiten (zoals cocktailbars en attracties) en oplossingen op het gebied van techniek (zoals verlichte dansvloeren en licht/geluid). Wij denken graag met u mee over een passende invulling, die bij uw budget en gelegenheid past. Ons team staat zeven dagen per week klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem gerust contact met ons op!