Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Cocktailbar boeken

Wilt u een cocktailbar huren? Een cocktailbar op locatie is leuk voor ieder feest. Onze cocktailshakers maken de lekkerste cocktails op elke locatie. De verhuur is mogelijk op ieder evenement, bedrijfsfeest, festival en huwelijk.

mobiele cocktailbar huren huwelijk
Cocktailbar
Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.
Vanaf:
€895,-prijs op aanvraaga

Een drankje dat past bij elk feest

De cocktail is een onmisbaar drankje op een evenement of feest. Het is een exotisch, kleurrijk drankje dat erg populair is. U heeft keuze uit verschillende drankjes die vers worden klaargemaakt door onze cocktailshakers. De cocktailshakers zijn professioneel en maken een waar optreden tijdens het maken van de cocktails.

 

Personaliseer uw cocktailbar

Voor de cocktailbar bieden wij maatwerk aan. Het is mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen de op bar, de cocktailkaart en de bedrijfskleding van onze cocktailshakers.Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting. Er bestaat ook de mogelijkheid om de bar naar eigen thema in te richten. Een leuke optie is om “flairtenders” in te huren. Flairtenders zijn goochelaars achter de bar die, bijvoorbeeld jongleren met flessen.