De champagnetoren is een echte eyecatcher voor elke gelegenheid. De toren is beschikbaar in verschillende maten en kan gevuld worden met champagne naar keuze. De glazen worden één voor één op elkaar gestapeld en de toren ziet er precies uit zoals in de James Bond films. Het is een echte klassieke toren.

De champagnetoren wordt door echte professionals opgebouwd met echt glaswerk. De toren wordt compleet geleverd met champagne- bubbels, verlichting, koeling, glaswerk, afzetpaaltjes, torentafels, host en een champagnebokaal met ijs. U zal het mooiste moment van de toren ook nog eens meemaken, namelijk het inschenkmoment. Dit duurt ongeveer 1 á 2 minuten en is een mooi moment voor u en uw gasten. Suggestie; leuk om dit te combineren met mooie achtergrondmuziek. De toren is inzetbaar vanaf de entree, maar ook als klein hoogtepunt van de avond als al uw gasten al aanwezig zijn.

Zorg wel dat iedereen dorstig is of met lege handen staat, zodat iedereen optimaal kan genieten van de champagne.

Heeft u interesse om de champagnetoren te huren? Wij denken graag mee om de kosten binnen uw budget te houden, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.