De IJS-bar is de eye-catcher voor ieder evenement. Geniet van deze plezierige en unieke ervaring. Het ijs wordt voor uw ogen gerolt. Met een heerlijke recepten wordt u terug gebracht naar de basis van desserts. Pure ingrediënten, zonder de vele onnodige toevoegingen. De ijsbasis en de gekozen verse ingrediënten ondergaan een snelle en verfijnde mengprocedure door het gebruik van ijsspatels op de vriesplaat. De ingrediënten gecombineerd met dit proces resulteren in een gladder, romiger en rijkere afwerking dan traditioneel ijs. De ice cream roll is hierdoor de ultieme ervaring. De liefde die in het zogenoemde  fried-ice zit, is waar het allemaal om draait. Dit is een moment van luxe wat wij u graag serveren.

Boek nu deze unieke beleving voor uw evenement!

De bereiding gaat als volgt. Men giet een melkbasis op een ijskoude plaat van -30° C, en in een proces van ongeveer een minuut kan men hier prachtige rolletjes ijs van maken. In dit proces kunnen allerlei producten toegevoegd worden, om het lekkerder, of nog gezonder te maken. (e.g.chocolade, aardbeien, stukkjes koek, kiwi, en nog veeel meer!)  U kunt verschillende soorten smaken kiezen, zoals Lovely strawberry, Heavenly banana peanut butter & Chocolade, Lemon cake, Caramel, Tropische paradiijs, Ccholade chip cookies uiteraard is het ook mogelijk om zelf een samenstelling te maken. De kwaliteit en beleving maakt het een goede toevoeging voor uw evenement.

Wilt u een de IJS-bar boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum, evenement of verjaardag? Via Evenses kunt u uw IJS-bar huren voor uw festival en feest! Vul het offerteformulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan zeven dagen per week klaar om al uw vragen te beantwoorden.