De smoothie is een populair drankje onder vele feestgangers. Het drankje mag dus absoluut niet ontbreken op uw feest of evenement. De smoothie wordt ter plekke gemaakt en is dus zeer smakelijk en supervers.

Voor de smoothiebar biedt Evenses maatwerk. Zo biedt ze voor zowel grote als kleine feesten een bar aan die naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen de op bar, de smoothiekaart en de bedrijfskleding van onze smoothiemakers. Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting. U kunt dus de bar naar eigen thema inrichten.  Ook is het mogelijk om “fairtenders” in te huren. Flairtenders zijn goochelaars achter de bar die bijvoorbeeld jongleren met flessen.

De smoothiebar is inclusief:
- 4 uur lang verse smoothies
- Smoothiekaarten
- Glaswerk
- Benodigde apparatuur
- Barpersoneel met gepaste kleding
- Op-en afbouw
- Vooraf afgesproken hoeveelheid smoothies

Wilt u een smoothie bar huren voor uw feest, evenement, beurs of bedrijfsfeest? De smoothiebar is te boeken voor uw beursstand, gala, bruiloft en congres. Op deze pagina staan foto’s en films van hoe de smoothiebar er uitziet. Laat u inspireren en vraag vrijblijvend een offerte aan.