DJ met saxofonist inhuren voor uw feest

 

Deze act combineert het beste van twee werelden: een spetterend optreden van een live saxofonist, en de flexibiliteit in muziekstijlen van een DJ. De saxofonist is zowel los te huren als in combinatie met onze DJ Show. De saxofonist speelt gedurende het feest in meerdere sessies mee met de DJ.

 

De saxofonist komt standaard met onze allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziekstijl. De show is een pakket van een attente allround DJ, compleet met DJ-gear, geluidsapparatuur én een mooie lichtshow! 

 

Alleen saxofonist nodig?

Standaard komt de saxofonist met één van onze top DJ's. Indien u alleen onze saxofonist wenst te boeken, is dat natuurlijk ook mogelijk!

 

Gegarandeerde kwaliteit

Evenses heeft een team van meerdere saxofonisten en juiste DJ’s in dienst. De artiesten hebben allen ervaring opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken allen over veel ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. 

 

Alle DJ’s en saxofonisten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele artiesten. We werken met een team van DJ's en saxofonisten werken. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de show de hele avond doorgaat.

 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ-apparatuur

De show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen het volgende voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

 

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een optreden verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot.

 

Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen dat de show precies bij uw wensen past. De show wordt aangepast aan de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. De show van DJ met Saxofonist kan ook nog worden uitgebreid met verlichte disco dansvloer of live videobeelden. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

 

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst. Daarnaast hoe u de opbouw van de avond wilt inplannen en alle andere bijzonderheden, zoals een openingsdans.

 

Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van vette dance tot Nederlandstalige meezingers en veel meer. Onze saxofonisten hebben een goed vermogen om te improviseren, hierdoor kunnen zij op alle mogelijke muziekstijlen meespelen.

 

Wilt u het duo DJ en saxofonist huren voor uw bruiloft, feest, huwelijk, bedrijfsfeest of verjaardag? Alles is mogelijk! Voor maatwerk en/of vragen neem direct contact met ons op!