Een eyecatcher voor ieder feest en evenement, die goed is voor uw geest en concentratie. De zuurstofbar zorgt voor een ontspannend moment en is voor veel mensen een bijzondere ervaring.

Bij elke zuurstofbar zijn 2 zuurstoffilters aanwezig, deze filters filteren de aanwezige lucht en verhogen het zuurstofpercentage van 23% naar 90%. Uw gasten kunnen via de verschillende aroma stations, die op de bar staan, de zuurstof inhaleren. Daarnaast is de zuurstofbar een stijlvolle verschijning, waardoor deze een belangrijke plaats inneemt in de aankleding van uw bedrijfsfeest, bruiloft of feest.

Evenses past de bar aan naar uw wensen. Zo bieden wij voor zowel grote als kleine feesten een bar aan die naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de bar te personaliseren door uw logo te plaatsen op de bar, de kaart en de bedrijfskleding van onze zuurstofmakers. Een andere mogelijkheid is om de bar te voorzien van LED-verlichting.

De zuustofbar is inclusief:
- 4 uur zuurstof
- 2 zuurstoffilters
- Benodigde medisch-gekeurd en hygiënisch apparatuur
- Barpersoneel met gepaste kleding
- Op- en afbouw
- Transportkosten

Op deze pagina staan foto’s en films van hoe de zuurstofbar er uitziet. Wilt u een zuurstofbar huren voor uw feest, evement, personeelsfeest, bruiloft, beursstand, gala of bedrijfsfeest? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via de website. Uiteraard kunt u ons altijd bellen en e-mailen met al uw vragen over het boeken van de zuurstofbar voor uw congres, festival, opening en jubileum.