Een bijzonder thema feest in James Bond stijl, compleet georganiseerd door Evenses!

Een dag of avond leven zoals uw favoriete 007 held wilt natuurlijk iedereen! Met ons James Bond Feest -pakket kunnen wij u zo dicht mogelijk bij zo'n fantastische ervaring brengen. In dit pakket zit onder andere:

* Entertainment
* Aankleding
* Catering
* Fotograaf
* Videograaf

Entertainment

Een 007 themafeest is natuurlijk niet compleet zonder Bond-girls. Onze hostesses zorgen ervoor dat de gasten zich bij binnenkomst al meteen in de wereld van James Bond wanen. Om de sfeer helemaal af te maken is een charmante band zoals de Charleston Five een perfecte aanvulling op het feest.

james bond feest james bond feest james bond feest.jpeg

Aankleding

Denkt u aan James Bond dan denkt u aan mooie dames, mooie auto's en casino's. Bij ons kunt u dat laatste mee boeken wanneer u dit feest organiseert. Denk hierbij aan:

U kunt ervoor kiezen om één van de bovenstaande opties te nemen, of meerdere tegelijk. Wanneer u het James Bond feest bij ons aanvraagt nemen wij alle wensen met u door.

james bond, james bond, james bond.jpg

Catering

"Shaken, not stirred", een van de bekendste one-liners van deze held. Een fantastisch lekkere cocktail kan natuurlijk niet ontbreken bij een James Bond feest. Een luxe klassieker, of een lekker zoet drankje, met onze cocktailbar is dit allemaal mogelijk.

bond james, bond james, bond james.jpeg

Fotograaf

Een feest als deze wilt u natuurlijk blijven herinneren. Onze fotografen schieten de mooiste plaatjes tijdens uw James Bond feest en zorgen voor een mooie nabewerking. Zo kunt u nog maanden nagenieten van het feest, hoe veel martini's er ook gedronken zijn.

james bond feesten, james bonds, james bonden .jpg

Videograaf

Wilt u echt maximaal kunnen nagenieten van uw feest? Dan kunt u er ook voor kiezen om, naast een fotograaf, ook een videograaf in te huren. De videograaf filmt de beste momenten van de avond en maakt er een mooie "after-movie" van.