George Baker boeken

George Baker is de levende legende achter hits als 'Una Paloma Blanca' en 'Little Green Bag'. George is zowel nationaal als internationaal bekend. George heeft een enorme carrière achter de rug, van bouvakker tot havenarbeider tot schoorsteenveger. In 1967 bestloot George te solliciteren als zanger bij 'Soul Invention'.

Daar ontdekte George zijn talent voor het schrijven van liedjes. De eerste hit van de band was dan ook door George Baker geschreven, het nummer heette 'Little Green Bag'. George is de laatste jaren actief bezig in de mediawereld, niet alleen met muziek, maar ook op de radio en tv komt George regelmatig voorbij. George is een internationale ster, hij trad onder andere al op in Nederland, België en Duitsland.

Boekingen George Baker

Wilt u George Baker boeken voor uw bruiloft, feest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw evenement of bedrijfsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van George Baker.