Douwe Bob boeken

Douwe Bob, de winnaar van de beste singer-songwriter en deelnemer van het songfestival!

4,4 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
douwe-bob-boeken-bruiloft-feest
x zhWzIuXk
bOPtxzEyAeg
pX YtkRILo
QzvoYw
douwe-bob-boeken-bruiloft-feest
Controleer nu de beschikbaarheid van Douwe Bob
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Bruiloft, Evenement, Feest, Receptie, Overig
Categorie: Bekende zangers

Douwe Bob boeken

Douwe Bob won in 2012 het razend populaire televisie programma "De beste singer-songwriter van Nederland". Hierop volgde meteen een succesvol begin van zijn carriere. Hij heeft inmiddels opgetreden op het Nederlandse, jaarlijkse festival Pinkpop (2013). Ook heeft hij op Sziget in Budapest gestaan en op Songbird in Rotterdam. Douwe 'Bob' Posthuma is een geboren en getogen Amsterdammer. Op zijn zesde krijgt hij zijn eerste pianoles en als hij veertien jaar oud is, voegt hij hier gitaar en zang aan toe. Het maken van muziek leert Douwe van zijn vader, Simon Posthuma, die deel uitmaakte van de kunstenaarsgroep 'The Fool' en ontwerpen maakte voor onder andere The Beatles.

In eerste instantie speelt Douwe vooral klassieke muziek, maar al snel maakt hij de overstap naar jazz. Daarna begint hij zich volledig op een carrière als singer-songwriter te richten en begint hij aan zijn eerste album. Daarin hoopt hij vooral zijn eigen, country-achtige stijl en manier van schrijven naar voren te kunnen brengen. Hij wil zijn eigen muziek kunnen maken en kan zich geen leven voorstellen zonder het schrijven van zijn eigen teksten. Een zo groot mogelijk publiek bereiken, dat is het doel dat Douwe probeert na te streven. Daarom geeft hij zich in 2012 op voor het VARA/BNN-programma De beste singer-songwriter van Nederland. In de eerste ronde maakt hij direct indruk. Aan het einde van de rit wordt hij door presentator Giel en zijn muzikale vrienden tot winnaar van het programma gekroond.

Direct na het winnen van De beste singer-songwriter van Nederland brengt Douwe Bob zijn eerste single uit: 'Multicoloured Angels'. Hij schrijft het nummer in opdracht van het programma voor zijn vader, die zijn muzikale steun en toeverlaat is. Voor de studioversie van de track wordt de hulp ingeschakeld van muzikanten uit de band van Tim Knol, die ook een grote rol speelden in de tv-show van Giel. Het debuutalbum Born In A Storm verschijnt in mei 2013. Hij schrijft zelf drie van de dertien liedjes op het album. Voor de andere tracks krijgt Douwe Bob hulp van producer Matthijs van Duijvenbode (bekend van zijn werk met Tim Knol) en gitarist JP Hoekstra (Guild Of Stags, Lorrainville, The Sheer, ex-Krezip). De tweede single is 'Blind Man's Bluff' en de derde single 'You Don't Have To Stay'. Douwe Bob zelf zegt geïnspireerd te zijn door onder meer Johnny Cash en Bob Dylan. Toch heeft zijn muziek ook wat weg van The Beatles. In de zomer van 2013 staat Douwe Bob op meerdere festivals in Nederland, zoals Pinkpop.

Boekingen Douwe Bob

Wilt u Douwe Bob boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Douwe Bob is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Douwe Bob.

Repertoire Douwe Bob

Genres

Pop
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Marit
4 uit 5 sterren
Wat een heerlijke stem heb jij Douwe!
Hidde
5 uit 5 sterren
Prachtig optreden!
Stijn
4 uit 5 sterren
Wauw, het was super. Bedankt Douwe.

Vergelijkbare acts

Sam Gooris boeken

Sam Gooris boeken

3 Beoordelingen

De rasentertainer Sam Gooris is niet van het podium af te slaan met zijn heerlijke meezingers!

€ 2495 - € 3990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.