< Terug naar overzicht

Zanger-Gitarist Cole

Een professionele gitarist met een breed repertoire, sfeermaker voor ieder gelegenheid
vanaf: 
445,-
4

Referenties

"Wat een geweldige zanger, hij wist met zijn originaliteit van woorden verschillende liedjes ter plekken te schrijven. Mijn gasten en ik vonden het schitterend!"
Feline Herder
5
"Wat een geweldig feest hebben we gehad voor mijn 30e verjaardag. Op het begin speelde hij rustige achtergrondmuziek. Later wilden we graag dansen en speelde hij gezellige meezingers! Iedereen zong uit volle borst mee. Collin dank je wel voor het mede mogelijk maken van deze schitterende avond. "
Mats Kessels
5
"Ik heb maar één woord voor Collin zijn optreden, het was 'prachtig.' Voor ons jubileum speelde hij prachtige nummers, vooral het nummer dat wij aangegeven hebben met echter 5 steekwoorden was indrukwekkend. Ik zou Collin aanraden voor iedereen die zijn avond een speciale touch zou willen geven. "
Familie van Gijzen
5

Zanger-Gitarist Cole

Gitarist en zanger Cole is professioneel opgeleid en al jarenlang actief in de muziekindustrie.
Door zijn enorme repertoire en fijne interactie met het publiek is hij in te zetten op veel verschillende gelegenheden zoals bedrijfsevenementen/privé-feesten en natuurlijk bij trouwceremonies. Hieronder vind u een aantal unieke opties die hij aan uw feest toe kan voegen:

 

“Alles kan!”
Werkelijk alle verzoekjes kunnen op de avond zelf gedaan worden, je houd je telefoon aan z’n oor om het verzoekje te laten horen en enkele momenten later hoor je jouw verzoek live uitgevoerd worden.

 

“Persoonlijke liedjes”
U geeft een aantal woorden of kenmerken en daar wordt dan ter plekke een origineel en uniek lied van gemaakt, zo blijft de boodschap van uw evenement op een unieke manier hangen bij uw bezoekers. Dit is natuurlijk ook een zeer bijzonder iets om in je trouwceremonie te verwerken, alles over uw geliefde op muziek gezet. Op verzoek kunnen deze persoonlijke liedjes ook van te voren geschreven en opgenomen worden in een hoogwaardige opnamestudio.

 

“Loopstation/one-man partyband”

Cole is niet alleen zanger en gitarist, maar speelt alle instrumenten die je nodig hebt om een bandje te vormen. Dankzij z’n loopstation kan hij hierdoor in z’n eentje een volledige band-sound neerzetten en de dansvloer op z’n kop zetten!

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

Anderen bekeken ook

Raphael huren bedrijfsfeest festival

Raphael

Zanger, Gitarist

Raphael

Zanger, GitaristMet 20 jaar aan ervaring is hij een geweldige zanger/gitarist met een heel breed repertoire.395,-Lees meer
Zanger gitarist boeken voor uw feest

Zanger-gitarist Jeroen

Zanger, Gitarist

Zanger-gitarist Jeroen

Zanger, GitaristZanger-gitarist Jeroen weet zijn gasten onmiddellijk te boeien met zijn unieke stemgeluid. 295,-Lees meer
zanger gitarist peter huren bruiloftt

Zanger-gitarist Peter

Zanger, Gitarist

Zanger-gitarist Peter

Zanger, GitaristEen 'one man band', uniek in zijn soort. Het repertoire bestaat uit pop van alle tijden.445,-Lees meer
zanger gitarist boeken inhuren

Zanger-gitarist AJ

Zanger, Gitarist

Zanger-gitarist AJ

Zanger, GitaristDeze Engelstalige zanger-gitarist weet met zijn unieke stem het publiek te entertainen.295,-Lees meer