• Zanger-gitarist cole boeken
 • Zanger-Gitarist Cole
 • Zanger-Gitarist Cole inhuren
 • Zanger-Gitarist Cole huren
Zanger-gitarist cole boeken
wodpnJD tKw
ZwtUOXrc
RDLwUXlXzE
Zanger-Gitarist Cole
Zanger-Gitarist Cole inhuren
Zanger-Gitarist Cole huren
YzxmkLCg

Zanger-Gitarist Cole

€ 795 - € 1510
4,9 (4 Beoordelingen)

Over Zanger-Gitarist Cole

Gitarist en zanger Cole is professioneel opgeleid en al jarenlang actief in de muziekindustrie. Door zijn enorme repertoire en fijne interactie met het publiek is hij in te zetten op veel verschillende gelegenheden zoals bedrijfsevenementen/privé-feesten en natuurlijk bij trouwceremonies. Hieronder vind u een aantal unieke opties die hij aan uw feest toe kan voegen:


“Alles kan!”

Werkelijk alle verzoekjes kunnen op de avond zelf gedaan worden, je houd je telefoon aan z’n oor om het verzoekje te laten horen en enkele momenten later hoor je jouw verzoek live uitgevoerd worden.

“Persoonlijke liedjes”

U geeft een aantal woorden of kenmerken en daar wordt dan ter plekke een origineel en uniek lied van gemaakt, zo blijft de boodschap van uw evenement op een unieke manier hangen bij uw bezoekers. Dit is natuurlijk ook een zeer bijzonder iets om in je trouwceremonie te verwerken, alles over uw geliefde op muziek gezet. Op verzoek kunnen deze persoonlijke liedjes ook van te voren geschreven en opgenomen worden in een hoogwaardige opnamestudio.

“Loopstation/one-man partyband”

Cole is niet alleen zanger en gitarist, maar speelt alle instrumenten die je nodig hebt om een bandje te vormen. Dankzij z’n loopstation kan hij hierdoor in z’n eentje een volledige band-sound neerzetten en de dansvloer op z’n kop zetten!

Zanger-Gitarist Cole boeken?

Wilt u Zanger-Gitarist Cole boeken voor uw evenement of feest? Zanger-Gitarist Cole kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:


Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten. Zanger-Gitarist Cole boeken zorgen altijd voor veel plezier. Ook staan de Zanger-Gitarist Cole boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Op zoek naar ons assortiment van muzikanten?

Bij Evenses hebben we niet alleen allround muzikanten, ook hebben wij een groot assortiment aan allemaal verschillende Muziek Duo’s, zangers, zangeressen of instrumentale muzikanten. Waar u ook naar op zoek bent, bij ons kunt u de juiste live muzikant boeken voor uw persoonlijke evenement.

Ontvang de beschikbaarheid van Zanger-Gitarist Cole
Starttijd
97 keer aangevraagd

Repertoire Zanger-Gitarist Cole

Nummers

AC/DC - Thunderstruck
Acda & de Munnik - Het Regent Zonnestralen
Adele - Someone Like You
Bloed, Zweet & Tranen - Andre Hazes
Dire Straits - Sultans of Swing
Dire Straits - Walk of Life
Eric Clapton - Crossroads
Eric Clapton - Layla
John Mayer - Who Says
Krezip - I Would Stay
Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama
Paul McCartney - Little Willow
Queen - Love of my Life
Rolling Stones - Angie
Rolling Stones - Paint it Black
Simon & Garfunkel - Mrs. Robinson
Sting - Englishman in New York
Sting - Roxanne
The Beatles - Drive my Car
The Beatles - Imagine
Tina Turner - Proud Mary
Van Morrison - Brown Eyed Girl

4 Beoordelingen
4,9 (4 Beoordelingen)

Karin Deteneer
Het waren top. Zo vriendelijk en alles zo fijn geregeld. En Cole was weer fantastisch. Hebben er erg van genoten. Dankjewel voor alles!
Feline Herder
Wat een geweldige zanger, hij wist met zijn originaliteit van woorden verschillende liedjes ter plekken te schrijven. Mijn gasten en ik vonden het schitterend!
Mats Kessels
Wat een geweldig feest hebben we gehad voor mijn 30e verjaardag. Op het begin speelde hij rustige achtergrondmuziek. Later wilden we graag dansen en speelde hij gezellige meezingers! Iedereen zong uit volle borst mee. Collin dank je wel voor het mede mogelijk maken van deze schitterende avond.
Familie van Gijzen
Ik heb maar één woord voor Collin zijn optreden, het was 'prachtig.' Voor ons jubileum speelde hij prachtige nummers, vooral het nummer dat wij aangegeven hebben met echter 5 steekwoorden was indrukwekkend. Ik zou Collin aanraden voor iedereen die zijn avond een speciale touch zou willen geven.

FAQ

Hoe kan ik bepalen welke solist geschikt is voor mijn evenement?

Het type solist dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, is een ander soort solist geschikt dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat ons u adviseren als u het een lastige keuze vindt. Door het brede aanbod zit er altijd een geschikte solist tussen voor uw gelegenheid!

Hoe kunt u de kwaliteit van het optreden beoordelen voordat u boekt?

Wij zorgen dat er representatieve video's van onze solisten op het profiel staan om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Mocht u graag extra beeldmateriaal ontvangen, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Kunnen er verzoeknummers aangevraagd worden?

De meeste solisten hebben en breed repertoire met veel nummers. De solist wordt vaak al uitgekozen in het gewenste genre, dus daar zullen geen aanpassingen in gedaan worden. Mocht u nog specifieke nummers wensen op de gelegenheid dan kan de solist laten weten of dit binnen het repertoire valt of dat zij dit voor u instuderen. In dit geval komt er vaak een meerprijs bij.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Zanger-gitarist cole boeken Zanger-Gitarist Cole
€ 795 - € 1510
4,9 (4 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar