• tim-knol-boeken-bruiloft-feest
tim-knol-boeken-bruiloft-feest
bZaWBdm
FjjnEw gI
cKelcYBl
FbndiufxBU
DafVneAOk
JDpLMmJxg
fRFkdKHqU

Tim Knol boeken

prijs op aanvraag
4,7 (3 Beoordelingen)

Over Tim Knol

Tim Knol

Tim KNol boeken boek Tim Knol Tim Knol boekingen.jpg

Tim Knol komt oorspronkelijk uit Hoorn, waar hij op zijn tiende muziek begon te maken en wat daarna zijn grootste passie werd. Hij startte een klein bandje genaamd ‘Be Right Back’ waar Tim Knol lokaal succesvol werd. In de band had Tim Knol de rol van zanger en gitarist. Naast het spelen in de band, werkte Tim Knol aan verschillende andere nummers en projecten voor zijn solo carrière.

In 2009 richt Tim Knol zich op zijn solocarrière, in deze tijd maakt hij ook kennis met een ervaren Nederlandse gitarist en singer/songwriter, Anne Soldaat. In 2009 tekent Tim Knol ook zijn platendeal bij Excelsior Recordings. Begin 2010 komt zijn debuutalbum uit, waar samenwerkingen met Anne Soldaat, Jacob de Greeuw en Jeroen Kleijn op staan. Tim Knol’s album verkoopt goed, wat er voor zorgt dat Tim Knol ook echt doorbreekt. Maar Tim Knol blijft doorwerken, waardoor in mei 2011 een nieuw album verschijnt. Het album bestaat uit vrolijke, maar ook heftige liedjes. Tim Knol trad al op bij festivals als Lowlands of Pinkpop. Tim Knol is verder nog veel bezig geweest met zijprojecten, muziek en commercials. Het derde album van Tim verscheen aan het eind van 2013 en heet 'Soldier On'.

De muziek van Tim Knol is een mix van verschillende sub genres van rock zoals Rootsrock, Folkrock en Garagerock. Dit zorgt ervoor dat Tim Knol een bijzondere en uniek geluid heeft waardoor hij opvalt tussen de andere Nederlandse zangers.

Tim Knol albums

 • Tim Knol debuutalbum: Met verschillende bekende zangers en zangeressen zoals Anne Soldaat werd zijn eerste album een hit. ‘Silverman Hotel’, zijn eerste nummer werd de start van zijn hedendaagse carrière. Na zijn start, kreeg Tim Knol zijn echte doorbraak. Het album ‘Groter En Groter’ verkocht goed en zijn nummers ‘Sam’ en ‘When I am King’ kregen groot succes.

 • Tim Knol tweede album: Zijn album ‘Days’ kwam net voor zijn optreden voor Pinkpop in mei 2011. Ongeacht het succes van het album maakte hij later dat jaar bekend dat hij een sabbatical inlast. In die periode heeft hij de tijd gekregen om meer muziek te schrijven en inspiratie op te doen voor andere projecten zoals commercials.

 • Tim Knol derde album: In 2013 komt Tim Knol terug met ‘Soldier On’. Een van zijn eerste albums waar hij het meest muzikaal aan heeft bijgedragen zonder veel hulp van andere artiesten.

 • Tim Knol vierde album: Na een periode waar Tim Knol besloot om in de band The Miseries te spelen, kwam hij in 2017 weer uit met een vierde album genaamd ‘Cut The Wire’ in een studio waar hij de mede-eigenaar was geworden. Dit album was een muzikale reportage van zijn voorgaande jaren en ervaringen met zijn carrière.

Tim Knol boeken

Tim Knol boeken Tim Knol boekingen.jpg

U geeft een evenement en wilt Tim Knol boeken? Dat kan bij Evenses. U kunt Tim Knol boeken voor elke gelegenheid. Wilt u Tim Knol boeken voor uw feest? Of misschien wilt u Tim Knol boeken voor een festival? U kunt zelfs Tim Knol boeken voor uw bruiloft.

Tim Knol boeken is makkelijk via Evenses geregeld. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Tim Knol bij uw verjaardag en evenement.

De Tim Knol boekingen zullen gegarendeerd voor een groots feestspektakel zorgen.

Bij Evenses kunt u:

Ontvang de beschikbaarheid van Tim Knol
Starttijd

3 Beoordelingen
4,7 (3 Beoordelingen)

Vera Bos
Helemaal top. Geweldige stem en muziek! Je hebt er weer een fan bij
Thobias
De Nederlandse Kane/Coldplay. Een vleugje van van alles, maar toch een compleet eigen sound. Heerlijke muziek, blijf zo door gaan!
Yarah
Echt een super goede singer-songwriter! Live klinkt hij nog beter, had echt kippenvel!

FAQ

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

tim-knol-boeken-bruiloft-feest Tim Knol boeken
prijs op aanvraag
4,7 (3 Beoordelingen)
Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar