Tim Knol boeken

Deze jonge Nederlandse singer-songwriter brak op 20-jarige leeftijd door

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
tim-knol-boeken-bruiloft-feest
bZaWBdm
FjjnEw gI
cKelcYBl
FbndiufxBU
DafVneAOk
JDpLMmJxg
fRFkdKHqU
tim-knol-boeken-bruiloft-feest
Controleer nu de beschikbaarheid van Tim Knol
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Tim Knol

Tim KNol boeken boek Tim Knol Tim Knol boekingen.jpg

Tim Knol komt oorspronkelijk uit Hoorn, waar hij op zijn tiende muziek begon te maken en wat daarna zijn grootste passie werd. Hij startte een klein bandje genaamd ‘Be Right Back’ waar Tim Knol lokaal succesvol werd. In de band had Tim Knol de rol van zanger en gitarist. Naast het spelen in de band, werkte Tim Knol aan verschillende andere nummers en projecten voor zijn solo carrière.

In 2009 richt Tim Knol zich op zijn solocarrière, in deze tijd maakt hij ook kennis met een ervaren Nederlandse gitarist en singer/songwriter, Anne Soldaat. In 2009 tekent Tim Knol ook zijn platendeal bij Excelsior Recordings. Begin 2010 komt zijn debuutalbum uit, waar samenwerkingen met Anne Soldaat, Jacob de Greeuw en Jeroen Kleijn op staan. Tim Knol’s album verkoopt goed, wat er voor zorgt dat Tim Knol ook echt doorbreekt. Maar Tim Knol blijft doorwerken, waardoor in mei 2011 een nieuw album verschijnt. Het album bestaat uit vrolijke, maar ook heftige liedjes. Tim Knol trad al op bij festivals als Lowlands of Pinkpop. Tim Knol is verder nog veel bezig geweest met zijprojecten, muziek en commercials. Het derde album van Tim verscheen aan het eind van 2013 en heet 'Soldier On'.

De muziek van Tim Knol is een mix van verschillende sub genres van rock zoals Rootsrock, Folkrock en Garagerock. Dit zorgt ervoor dat Tim Knol een bijzondere en uniek geluid heeft waardoor hij opvalt tussen de andere Nederlandse zangers.

Tim Knol albums

  • Tim Knol debuutalbum: Met verschillende bekende zangers en zangeressen zoals Anne Soldaat werd zijn eerste album een hit. ‘Silverman Hotel’, zijn eerste nummer werd de start van zijn hedendaagse carrière. Na zijn start, kreeg Tim Knol zijn echte doorbraak. Het album ‘Groter En Groter’ verkocht goed en zijn nummers ‘Sam’ en ‘When I am King’ kregen groot succes.

  • Tim Knol tweede album: Zijn album ‘Days’ kwam net voor zijn optreden voor Pinkpop in mei 2011. Ongeacht het succes van het album maakte hij later dat jaar bekend dat hij een sabbatical inlast. In die periode heeft hij de tijd gekregen om meer muziek te schrijven en inspiratie op te doen voor andere projecten zoals commercials.

  • Tim Knol derde album: In 2013 komt Tim Knol terug met ‘Soldier On’. Een van zijn eerste albums waar hij het meest muzikaal aan heeft bijgedragen zonder veel hulp van andere artiesten.

  • Tim Knol vierde album: Na een periode waar Tim Knol besloot om in de band The Miseries te spelen, kwam hij in 2017 weer uit met een vierde album genaamd ‘Cut The Wire’ in een studio waar hij de mede-eigenaar was geworden. Dit album was een muzikale reportage van zijn voorgaande jaren en ervaringen met zijn carrière.

Tim Knol boeken

Tim Knol boeken Tim Knol boekingen.jpg

U geeft een evenement en wilt Tim Knol boeken? Dat kan bij Evenses. U kunt Tim Knol boeken voor elke gelegenheid. Wilt u Tim Knol boeken voor uw feest? Of misschien wilt u Tim Knol boeken voor een festival? U kunt zelfs Tim Knol boeken voor uw bruiloft.

Tim Knol boeken is makkelijk via Evenses geregeld. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Tim Knol bij uw verjaardag en evenement.

De Tim Knol boekingen zullen gegarendeerd voor een groots feestspektakel zorgen.

Bij Evenses kunt u:

Repertoire Tim Knol

Genres

Rock
Blues
Pop
Nederlandstalig
90s
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Vera Bos
5 uit 5 sterren
Helemaal top. Geweldige stem en muziek! Je hebt er weer een fan bij
Thobias
5 uit 5 sterren
De Nederlandse Kane/Coldplay. Een vleugje van van alles, maar toch een compleet eigen sound. Heerlijke muziek, blijf zo door gaan!
Yarah
4 uit 5 sterren
Echt een super goede singer-songwriter! Live klinkt hij nog beter, had echt kippenvel!

Vergelijkbare acts

Gio Swikker

Gio Swikker

Gio Swikker bekend van het tv programma ''Ik geloof in mij''

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.