Danny Vera boeken

Danny Vera is een Zeeuwse singer-songwriter met voorliefde voor de Amerikaanse muziek.

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
danny vera boeken
qywYRNfsA
ywCjzscw
dOguXKMTs
GgDYckPqhU
h hrLV
danny vera boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Danny Vera
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: Bekende zangers

Danny Vera boeken

Wilt u Danny Vera boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Danny Vera boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Danny Vera is bekend bij het grote publiek door zijn optredens bij Voetbal Inside, De Wereld Draait Door en RTL Late Night. Maar deze oldskool/jazzy zanger zult u wel gehoord hebben van zijn prachtige nummers zoals 'The Wieght' en 'Pressure makes Diamond'. Wilt u Danny Vera boeken voor uw evenement? Zorg dan dat u met één van onze specialisten contact opneemt. Danny Vera boeken

Biografie Danny Vera

Danny Polfliet, beter bekend als Danny Vera, werd bij het grote publiek bekend door zijn memorabele muzikale bijdragen bij televisieprogramma's als Voetbal Inside, De Wereld Draait Door en RTL Late Night. Danny Vera is dankbaar dat hij in aanraking kwam met Johan Derksen. Danny Vera verwachtte dat zijn carrière in een stroomversnelling zou gaan. Zijn zwarte 'oldskool stylish' vetkuif en 'classy jazzy' donkere kleding met daarnaast zijn muziek met mix van rock & roll, country, blues en jazz refereert hij aan muziek iconen van vroeger, zoals Elvis Presley, Roy Orbison, Chris Isaak en Johnny Cash. Zo hebben bezoekers van clubshows en festivals het eigen werk van deze muzikale genie ontdekt, en zorgde de eerste twee theatershows van Vera 'The New Black & White' en 'Between the Dark & Daylight' voor uitverkochte zalen. Danny Vera is met 'Roller Coaster' de nieuwe nummer één in de NPO Radio 2 Top 2000.

Op 25 december, eerste kerstdag, is Lavie Vey Vera geboren. De dochter van kersverse vader Dany Vera zal de inspiratiebron zijn voor meer nieuwe nummers.

Danny Vera boeken.jpg

Genoeg muziek van Danny Vera

Ondanks zijn drukke schema met verschillende tv-shows is Danny Vera nog steeds in de studio om nieuwe muziek uit te brengen. U kunt uiteraard Danny Vera boeken voor uw evenement. In 2020 bracht Danny Vera zijn nieuwe album uit genaamd 'The New Now'. Zijn album single 'The weight' zal u een warm gevoel geven. Danny Vera boeken

Boekingen Danny Vera

Wilt u Danny Vera boeken voor uw festival, feest, verjaardag, bedrijfsfeest of evenement? Danny Vera boeken via Evenses voor uw bruiloft en gelegenheid. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Danny Vera.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit gegarandeerd doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Danny Vera boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Danny Vera boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Danny Vera

Genres

Rock
Pop
Nederlandstalig

Nummers

Danny Vera - The Weight
Danny Vera - Pressure makes diamonds
Danny Vera - Hold on to let go
Danny Vera - Roller Coaster
Danny Vera - I'm on fire
Danny Vera - Hold on to let go
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Falco de Leeuw
5 uit 5 sterren
Ik zie en hoor deze man altijd bij VI en DWDD. Zingt altijd wel mooie liedjes, klinkt als Johnny Cash. Kippenvel!
Jurgen Braaijman
5 uit 5 sterren
Danny is echt 1 van Nederlands grootste artiesten op dit moment. Hij zingt uit het hart, wat het puur maakt. Echt geweldig is die man.
Melisa de Sanctis
5 uit 5 sterren
Ik heb Danny Vera live gezien bij DWDD Guilty Pleasures. Zijn versie van 'All I Want To Do Is Make Love To You' is beter dan de originele versie, het was echt prachtig!

Vergelijkbare acts

De 3JS boeken

De 3JS boeken

3 Beoordelingen

De 3JS knallen al jarenlang en dat kan nu ook op uw gelegenheid!

€ 6575 - € 10520
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.