Jaimi Faulkner boeken

Jaimi Faulkner is een Australische songwriter, gitaarspelen en zanger. Jaimi kent diverse stijlen, zoals Blues, Country, Soul en Folk. Door allerlei muzikale stijlen te combineren creëert Jaimi een unieke stijl.

Op 10-jarige leeftijd begon Jaimi met het schrijven van liedjes. Op 21-jarige leeftijd kwam zijn eerste CD 'Last Night' uit, deze behield 4 maanden lang de nummer 5 plaats in de Australian Rhythms Magazine Charts. Hierna ging het hard voor Jaimi, hij kreeg het voor elkaar om meer dan 200 shows per jaar te spelen. Jaimi won diverse prijzen met zijn performances. In 2009 publiceerde Jaimi zijn nieuwe studioalbum 'Kiss & Ride', een volks- en bluesalbum. In 2010 trok Jaimi Faulkner naar Europa, om hier zijn publiek te vergroten. Een goede beslissing, want eind 2010 was het Jaimi gelukt om op diverse Duitse en Nederlandse locaties en festivals te spelen. In 2013 bracht Jaimi zijn 3e studio-album uit: 'Turn Me Around' Jaimi zorgt voor steeds meer naamsbekendheid in Europa en dus ook Nederland.

Boekingen Jaimi Faulkner

Wilt u Jaimi Faulkner boeken voor uw bedrijfsfeest, feest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw huwelijk en festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Jaimi Faulkner.