Oliver Alexander boeken

De carrière van Oliver Alexander begon niet zoals bij veel andere artiesten. Oliver Alexander rondde zijn gymnasium af en ging direct door om Bedrijfskunde te studeren. Vier jaar later was het hem al gelukt om als Marketing Manager te werken bij een groot bedrijf. Toch droomde hij vanaf jongs af an van een carrière als singer-songwriter. Hij besloot daarom op een dag naar zijn baas te stappen en zijn baan als Marketing Manager op te zeggen.

In 2013 krijgt hij het voor elkaar om een opleiding Songwriting aan de Berklee College of Music in Boston af te ronden met het hoogst mogelijke cijfer. Na zijn opleiding brengt hij een band bij elkaar. In april 2015 brengt hij dan zijn eerste EP 'Transmission' uit. Deze EP werd geproduceerd door het team achter VanVelzen, Bløf en Miss Montereal. De single 'I'm Gonna Love You More' ontvangt de titel NPO Radio 6 Talent. Met zijn band treed hij vaak op tijdens pop- en jazzfestivals en wordt hij gevraagd als support act van o.a. Alain Clark, Gare Du Nord en Shirma Rouse. Oliver speelde ook meerdere malen live in De Wereld Draait Door.

In 2016 kiest Oliver een nieuwe muzikale richting. De jazzinvloeden worden ingewisseld voor een popgeluid. In maar 2016 lanceert hij zijn single 'Horizon' die aanslaat bij het publiek. Deze single is een voorproefje van zijn debuutalbum dat begin 2017 zal verschijnen.

Boekingen Oliver Alexander

Wilt u Oliver Alexander boeken voor uw Bedrijfsfeest, festival of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Oliver Alexander.