BLØF boeken

Vaderlandse poplegendes BLØF is nu te boeken bij Evenses Entertainment

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Bekende band bløf boeken.jpg
NOLEgc Glk
Dl BukndM
THpFbpvvVgk
vzchWBRnU
BOsehfPYk
Bekende band bløf boeken.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van BLØF
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: Bekende bands

BLØF boeken

Een van de succesvolste popgroep van Nederland die bekend is dankzij de eigen hits als 'Liefs uit Londen', 'Dansen aan zee' en 'Aan de kust'. Ook wonnen ze in 2007 de vier 3FM Awards, brachten een film uit en ontvingen een Triple Platinum Award voor het album 'UMOJA' en scoorde ze ook een titel song voor de film 'Alles is Liefde'. Deze succesvolle groep bestaat niet voor niets al meer dan 20 jaar.

Deze grote popband weet al jarenlang een heel groot en divers publiek aan te trekken. Als de heren een show geven weetje dat je meezingers en bekende hits kan verwachten, de heren rocken als de beste en iedereen gaat altijd los, deze band is dus erg geschikt voor een knal feest, zoals uw personeelsfeest misschien?

Boekingen van BLØF

Wilt u BLØF Boeken voor uw festival of feest? Deze legendarische popgroep is bij Evenses te boeken voor uw evenement of bedrijfsfeest. Zou u meer informatie willen, neem gerust contact met ons op. U kunt ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Evenses is zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van BLØF!

Repertoire BLØF

Genres

Rock
Pop
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Robbert Duijn
5 uit 5 sterren
De heren van Blof weten hoe ze een echt feestje moeten bouwen, zo ook afgelopen zaterdag op ons plein evenement! Bedankt Evenses voor het regelen.
Pieter en Suzanne
5 uit 5 sterren
Wat een leuke en enthousiaste band is Blof gebleken op onze bruiloft! De band houdt heel goed rekening met de persoonlijke wensen, voelt de sfeer uitstekend aan en speelt hier prima op in. Bij aanvang wat meer op de achtergrond en later op de avond nadrukkelijker aanwezig (dit was precies zoals wij gevraagd hadden). Echte te gek en wat ons betreft een absolute aanrader voor iedereen. Bedankt!
van Dijk
5 uit 5 sterren
Leuke mensen die je het ECHT naar de zin willen maken en geweldige muziek ze spelen erg goed in op de sfeer. kortom voor herhaling vatbaar!

Vergelijkbare acts

De Sjonnies boeken

De Sjonnies boeken

3 Beoordelingen

Een band die uw feest op z'n kop zet, De Sjonnies zorgen voor een super avond.

€ 2375 - € 3800
Racoon boeken

Racoon boeken

3 Beoordelingen

Racoon een van de bekendste Nederlandse bands!

prijs op aanvraag
Melrose boeken

Melrose boeken

3 Beoordelingen

Melrose brengt een fantastische muzikale beleving bij ieder feest! Boek ze via Evenses.

€ 2495 - € 3990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.