BLØF boeken

Vaderlandse poplegendes BLØF is nu te boeken bij Evenses Entertainment

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
bløf boeken
NOLEgc Glk
Dl BukndM
THpFbpvvVgk
vzchWBRnU
BOsehfPYk
iSjBveuMXps
aMJUjuOSs
bløf boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van BLØF
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: Bekende bands

BLØF boeken

BLØF boeken BLØF BLØF boeken BLØF BLØF boeken.jpg

BLØF is een van de succesvolste popgroep van Nederland die bekend is dankzij de eigen hits als 'Liefs uit Londen', 'Dansen aan zee' en 'Aan de kust'. Ook won BLØF in 2007 de vier 3FM Awards, brachten een film uit en ontvingen een Triple Platinum Award voor het album 'UMOJA' en scoorde ze ook een titel song voor de film 'Alles is Liefde'. Deze succesvolle groep bestaat niet voor niets al meer dan 20 jaar.

BLØF nummers

BLØF werd opgericht in 1992. In de eerste jaren speelden ze als coverband. Het eerste album met eigen nummers, Naakt onder de hemel, werd in eigen beheer uitgebracht. In 1998 werd BLØF bekend bij het grote publiek met de single "Liefs uit Londen", waarna de populariteit van Blof sterk steeg. De single van Blof kwam van het tweede album Helder. Na het succes van "Liefs uit Londen" werden live-versies van "Aan de kust" en "Wat zou je doen" van het debuutalbum ook hits. Het derde album 'Boven' bracht de hit "Harder dan ik hebben kan". "Niets dan dit" en "Zaterdag" werden ook uitgebracht op single, maar werden minder grote hits. "Zaterdag" was wel elke zaterdagmorgen te horen als opener van het Radio 2-programma Cappuccino, en werd speciaal voor dit programma in 2013 herschreven. Sinds 2008 is Zaterdag het tweede nummer van het radioprogramma 'Klaarwakker!' op RTV Favoriet. Het vierde album Watermakers werd voorafgegaan door de hit "Dansen aan zee". Ook "Hier" en "Ze is er niet" werden hits.

Op 25 februari 2011 werd het rockalbum "Everything Is Still Different" uitgebracht. De eerste single van het album "Open Wide" werd eind 2010 uitgebracht. De singles "When I Grow Up" en "So Quiet" zijn beide nieuwe nummers en worden hits. In februari 2014 bracht BLØF het elfde studioalbum "In the Middle of Everything" uit. Tegelijkertijd wordt BLØF's eigen festival "Sea Concert" steeds populairder. Het festival vindt elke zomer plaats in de Brouwersdam, gelegen tussen Zeeland en de Zuid-Hollandse eilanden. In 2015 was "Sea Concert" klaar om zijn tiende editie uit te brengen, maar door de Amerikaanse rockzangeres Lenny Kravitz was het lang van tevoren uitverkocht

Van "Zoutelande, een nummer op het album Aan, werd in oktober 2017 een nieuwe versie uitgebracht, maar dan in duet met Geike Arnaert, die op 27 januari 2018 op nummer 1 terechtkwam in de Mega Top 50 en een week later stonden ze ook in Top 40 op nummer 1. Ook in Vlaanderen werd de single een nummer 1-hit.

Meerdere malen heeft BLØF de nummer 1-positie voor de meest gedraaide artiest/band in een jaar behaald op de Nederlandse radio.

In de zomer van 2018 bracht BLØF het nummer "Omarm" opnieuw uit, ditmaal in samenwerking met rapper Ronnie Flex.

BLØF

Bløf Blof Blof boeken Bløf BLØF BLØF boeken BLØF boeken .jpg

Door de grote sucessen van BLØF, is deze band erg geschikt voor elke gelegenheid. Wilt u misschien BLØF boeken voor een bedrijfsfeest? Of BLØF boeken voor bij een festival of een club? Voor feesten en verjaardagen kunt u ook BLØF boeken zodat uw gasten van de populaire liedjes zoals 'Zoutelande' en 'Omarm me' kunnen genieten.

Deze grote popband genaamd BLØF weet al jarenlang een heel groot en divers publiek aan te trekken. Als de heren een show geven weetje dat je meezingers en bekende hits kan verwachten, de heren rocken als de beste en iedereen gaat altijd los, deze band is dus erg geschikt voor een knal feest, zoals uw personeelsfeest misschien?

Met BLØF boeken, kan u worden gegarendeerd op een feest waar uw gasten nog dagenlang over praatten en waar u trots op kunt zijn. Boek BLØF bij Evenses en vraag een offerte aan! Onze event-specialisten staan 24/7 voor u klaar voor vragen over BLØF boeken.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

BLØF boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de BLØF boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire BLØF

Genres

Rock
Pop
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Robbert Duijn
5 uit 5 sterren
De heren van Blof weten hoe ze een echt feestje moeten bouwen, zo ook afgelopen zaterdag op ons plein evenement! Bedankt Evenses voor het regelen.
Pieter en Suzanne
5 uit 5 sterren
Wat een leuke en enthousiaste band is Blof gebleken op onze bruiloft! De band houdt heel goed rekening met de persoonlijke wensen, voelt de sfeer uitstekend aan en speelt hier prima op in. Bij aanvang wat meer op de achtergrond en later op de avond nadrukkelijker aanwezig (dit was precies zoals wij gevraagd hadden). Echte te gek en wat ons betreft een absolute aanrader voor iedereen. Bedankt!
van Dijk
5 uit 5 sterren
Leuke mensen die je het ECHT naar de zin willen maken en geweldige muziek ze spelen erg goed in op de sfeer. kortom voor herhaling vatbaar!

Vergelijkbare acts

K3 boeken

K3 boeken

2 Beoordelingen

De populaire meidengroep die al meer dan 20 jaar bekend is in de Benelux!

prijs op aanvraag
Legends boeken

Legends boeken

Met hun overweldigende energie weet Legends ieder feest naar de Major League te brengen

prijs op aanvraag
De Sjonnies boeken

De Sjonnies boeken

3 Beoordelingen

Een band die uw feest op z'n kop zet, De Sjonnies zorgen voor een super avond.

€ 2375 - € 3800
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.