DJ met saxofonist en percussionist

10 keer aangevraagd

Altijd een spetterende show met DJ, saxofonist en percussionist

€ 1495 - € 2430
dj met saxofonist en percussie boeken
VKuGHaH T
dj met percussionist boeken
muzikanten boeken
dj met saxofonist en percussie boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ met saxofonist en percussionist
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Onze percussionist, saxofonist en DJ verzorgen een swingend en opzwepend live optreden! Deze bijzondere act met live drums, saxofonist en DJ onthouden uw gasten nog lang. De percussionist en saxofonist zijn zowel los te huren als in combinatie met onze DJ Show. De percussionist en saxofonist speelt gedurende het optreden in meerdere sessies mee met de DJ. De percussie en saxofonist komt standaard met onze Allround DJ, maar u kunt ook een DJ kiezen in een andere muziek stijl. Wij verzorgen een compleet pakket van een attente, allround DJ, top percussionist, ervaren saxofonist, professionele DJ- en geluidsapparatuur én een mooie lichtshow!

Deze act combineert het beste van drie werelden: een spetterend optreden van een live saxofonist en percussionist en de flexibiliteit in muziekstijlen van een DJ.

Evenses heeft een team van meerdere saxofonisten, percussionisten en juiste DJ’s in dienst. De artiesten hebben allen ervaring opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken allen over veel ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs.

Alle DJ’s, saxofonisten en percussionisten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele artiesten. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de show de hele avond doorgaat.

Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen dat de show precies bij uw wensen past. De show wordt aangepast aan de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. De show van DJ, saxofonist en percussionist kan ook nog worden uitgebreid met verlichte disco dansvloer of live videobeelden. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van vette dance tot Nederlandstalige meezingers en van rouwe soul tot aan swingende disco en danceclassics. Onze percussionisten en saxofonisten hebben een geweldig improvisatie vermogen, waardoor zij op alle mogelijke muziek stijlen kunnen meespelen.

Wilt u een DJ met percussionist en saxofonist boeken voor uw bruiloft, feest, huwelijk of bedrijfsfeest? Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

Repertoire DJ met saxofonist en percussionist

Genres

Pop
Jazz
Dance
House
Disco
Nederlandstalig
Achtergrondmuziek
60s / 70s
Funk
Hiphop
90s
80s

Vergelijkbare acts

Dansingthon

Dansingthon

3 Beoordelingen

Dit trio brengt een swingend optreden met een DJ, zangers en percussionist.

€ 2000 - € 3400
DJ met Percussionist

DJ met Percussionist

4 Beoordelingen

Swingende drums en een top DJ. Deze act met ritmische percussie brengt gegarandeerd feest.

€ 1250 - € 2250
Sax & Songs

Sax & Songs

5 Beoordelingen

Multitalent Sax & Songs is DJ, zanger, saxofonist en toetsenist!

€ 995 - € 1890
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.