Harpiste Lianna

150 keer aangevraagd

Laat je meenemen in een optreden vol hemelse klanken. Lianna speelt prachtige harpmuziek.

4,9 uit 5 sterren
€ 425 - € 1065
Harpiste boeken verjaardag.jpg
TtvplPdKs
B pxCz
UYEbxuFmcA
lKpVjSOgo
qpwrcmYY
QYDmaIHcQ
Harpiste Lianna
Harpiste boeken verjaardag.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Harpiste Lianna
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Lianna verzorgt mooie sfeer- en achtergrondmuziek

Lianna is een waar harptalent en speelt op de zogenoemde “Wurlitzer” harp. De harpiste is een ware aanvulling voor uw bruiloft, receptie, diner, borrel of feest.

Al op jonge leeftijd begon Lianna met harpspelen bij Margot Flipse-Broederrs. Na het overlijden van Margot, erfde Lianna haar harp, de “Wurlitzer”. Lianna erfde haar harp, omdat ze in die tijd haar beste leerling was en Margot veel potentie in Lianna zag. Vervolgens volgde Lianna lessen bij Helga-van Renesse en bij Edward Witsenburg. Ook heeft ze een tijd in Brussel lessen gevolgd bij Susanna Mildonain.

Lianna is afgestudeerd op het conservatorium in Utrecht. Zij trad op als soliste met diverse orkesten in binnen en buitenland. Daarnaast won ze diverse prijzen in grote en kleine concoursen in Nederland en daarbuiten. En heeft ze een platencontract voor minstens 2 CD's bij Centaur records in de Verenigde Staten!

Lianna deed een harpsolo in onder andere het fluit/harp-concert van Mozart, 'Morceau' van C. Saint-Saëns en 'Konzert für Harfe' van G.F.Händel. Lianna richt zich vooral op klassieke, film- en popmuziek en is geregeld op televisie en radio te zien en te horen.

Lianna is veelzijdig en kan een duo vormen met een violiste en zanger/zangeres, indien u dat wenst. Ze is te boeken voor uw huwelijk, zakelijke evenement of ceremonie. Daarnaast speelt zij natuurlijk ook graag op uw receptie en feest.

Laat u vast inspireren door de foto’s en video’s op deze pagina. Heeft u interesse om live harpmuziek te huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.

Repertoire Harpiste Lianna

Genres

Pop
Akoestisch
Klassiek
Achtergrondmuziek
80s
7 Beoordelingen
4,9 uit 5 sterren
Monique en Olav Leonard
5 uit 5 sterren
Wij vonden het een ontzettende mooie dag. We hebben heel erg genoten van de muziek. We kregen er steeds kippenvel van. Heel mooi! Ook de gasten vonden het prachtig en hebben intens genoten van de mooie klanken. Het maakte onze dag extra bijzonder.
Organisatie openbare brunchconcerten
4 uit 5 sterren
Bedankt voor het prachtige brunchconcert. Iedereen heeft genoten. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en als er weer een plekje vrij is, vragen we je graag terug.
Soetje en Rudi Klop
5 uit 5 sterren
Hartelijk dank voor het mooie en warme optreden met je harp op ons huwelijk. Zowel met je schoonheid als met je spel op de harp heb je ons verblijd. Je hebt je met hart en ziel ingezet om met ons mee te denken en onze wensen te vervullen om de mooiste dag van ons leven te vervolmaken.
Vanina Beeckman
5 uit 5 sterren
Graag wens ik jullie bij deze nogmaals te bedanken voor jullie opluistering van de kerkelijke ceremonie. Het was echt heel mooi en het klonk geweldig in de kerk.

Vergelijkbare acts

Harpiste Helena

Harpiste Helena

3 Beoordelingen

Prachtige harpmuziek voor uw feest, receptie, opening, bruiloft of diner.

€ 395 - € 990
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.