Lianna verzorgt mooie sfeer- en achtergrondmuziek

Lianna is een waar harptalent en speelt op de zogenoemde “Wurlitzer” harp. De harpiste is een ware aanvulling voor uw bruiloft, receptie, diner, borrel of feest.

Al op jonge leeftijd begon Lianna met harpspelen bij Margot Flipse-Broederrs. Na het overlijden van Margot, erfde Lianna haar harp, de “Wurlitzer”. Lianna erfde haar harp, omdat ze in die tijd haar beste leerling was en Margot veel potentie in Lianna zag. Vervolgens volgde Lianna lessen bij Helga-van Renesse en bij Edward Witsenburg. Ook heeft ze een tijd in Brussel lessen gevolgd bij Susanna Mildonain.

Lianna is afgestudeerd op het conservatorium in Utrecht. Zij trad op als soliste met diverse orkesten in binnen en buitenland. Daarnaast won ze diverse prijzen in grote en kleine concoursen in Nederland en daarbuiten. En heeft ze een platencontract voor minstens 2 CD's bij Centaur records in de Verenigde Staten!

Lianna deed een harpsolo in onder andere het fluit/harp-concert van Mozart, 'Morceau' van C. Saint-Saëns en 'Konzert für Harfe' van G.F.Händel. Lianna richt zich vooral op klassieke, film- en popmuziek en is geregeld op televisie en radio te zien en te horen.

Lianna is veelzijdig en kan een duo vormen met een violiste en zanger/zangeres, indien u dat wenst. Ze is te boeken voor uw huwelijk, zakelijke evenement of ceremonie. Daarnaast speelt zij natuurlijk ook graag op uw receptie en feest.

Laat u vast inspireren door de foto’s en video’s op deze pagina. Heeft u interesse om live harpmuziek te huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.