DJ met zangeres

160 keer aangevraagd

Een swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.

4,8 uit 5 sterren
€ 645 - € 1420
dj met zangeres boeken
VwNW JFsfY
IcAAyLCqEic
BMKyguAhlEA
yLfKskidd
dj met zangeres boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ met zangeres
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

DJ met zangeres boeken

Een DJ gecombineerd met de impact van een live zangeres. Gedurende het optreden van de DJ zingt de zangeres in korte sessies mee met de DJ. Een gangmaker voor ieder feest, bruiloft en event! U kunt de zangeres zowel los inhuren als in combinatie met onze DJ Show. De muziekstijl stemmen wij zoveel mogelijk af met uw persoonlijke voorkeur. Wij verzorgen een compleet pakket van een attente, allround DJ, top-zangeres, professionele DJ- en geluidsapparatuur én een mooie lichtshow.

Onze zangeressen die met de DJ meezingen zijn allround. Ze zijn veelgevraagde performers voor bruiloften, feesten en evenementen. Met hun enthousiasme bezorgen ze uw gasten een onvergetelijke avond. Per optreden wordt er gekeken welke zangeres beschikbaar is en het beste bij uw feest past.

Alleen een zangeres boeken?

Standaard komen de zangeressen met een van onze top DJ's. Wilt u een zangeres boeken met uw eigen DJ of als tape act, dan is dat ook mogelijk. Ook kunneb zij met o.a. een pianist en/of gitarist optreden.

100% tevredenheids garantie

Evenses heeft een team van meerdere zangeressen en DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Alle artiesten zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. Wij werken met een jong team van nette, attente en professionele mensen. Omdat wij met een team van meerdere muzikanten werken, kunnen wij garanderen dat de show altijd doorgaat.

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur

De show bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

Door onze enorme ervaring hebben wij inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een optreden verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen in grootte, dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. De show van DJ met zangeres kan ook nog worden uitgebreid met een verlichte disco dansvloer of live videobeelden. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking, bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld, een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van populaire dance tot Nederlandstalige meezingers en van rouwe soul tot aan swingende disco en danceclassics. Onze zangeressen hebben een enorm improvisatie vermogen en een groot repertoire, hierdoor kunnen zij op verschillende muziekstijlen uit de voeten.

Wilt u een DJ met zangeres huren voor uw feest, bruiloft, huwelijk, verjaardag of event? Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

Bij Evenses kunt u:

Repertoire DJ met zangeres

Genres

Blues
Pop
Dance
Soul
House
Disco
60s / 70s
90s
80s
4 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Claudia F.
5 uit 5 sterren
De zangeres is echt fantastisch! Ze heeft een super fijne stem en komt zeer professioneel over. Ze heeft het top gedaan tijdens ons bruiloftsfeest, was echt een succes!
Patricia Groen
4 uit 5 sterren
Mooie stem, mooie performer, prettig om mee samen te werken. Een spontane en enthousiaste dame, dit schittert ook door in haar optredens.
Danya V.
5 uit 5 sterren
Echt een aanrader! Hoe ze inspeelt op de DJ, alsof ze niks anders doet in het leven! Ze heeft een mooie, heldere stem en maakt er zeker een showtje van. Een feest om niet te vergeten!
Maurice, Beusichem
5 uit 5 sterren
Super feestje gehad met lekkere muziek en een fantastische zangeres! Strak geregeld, goeie apparatuur, snel in opbouw en afbreken. Gewoon helemaal goed net als vorige keer. (augustus 2019)

Vergelijkbare acts

RU Ready

RU Ready

3 Beoordelingen

RU Ready is een duo van DJ en zangeres, zij maken van elk event een spetterende show.

€ 1375 - € 2475
DJ Ayda

DJ Ayda

DJ Ayda brengt de hardste house en techno genres naar boven op uw feest!

€ 395 - € 995
DJ Lize

DJ Lize

3 Beoordelingen

De vrouwelijke DJ die van ieder feest een onvergetelijke avond maakt.

€ 650 - € 1430
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.