DJ Sing 'n Spin is een DJ/Zanger die te boeken is met een mobiele drive-in show, volledig op maat. Hij kent alle party-klassiekers als geen ander en zo weet hij van iedere gelegenheid een feest te maken. De ultieme coverhits als 'Proud Mary' en 'No Woman, No Cry' komen voorbij, maar met Nederlandstalige klassiekers als 'Zij Gelooft In Mij' en 'Mag Ik Dan Bij Jou' weet DJ Sing 'n Spin ook de gevoelige snaar te raken. 

 

Naast dat deze DJ de allround feestkoning is, is hij ook te boeken voor thema-avonden: Tropical Night, Hollandse Avond, Après-ski, Eighties (80's) Party, Foute Avond en meer. DJ Sing 'n Spin heeft zich deze genres meester gemaakt en weet met zijn acts het publiek eindeloos te vermaken. 

 

Wilt u DJ Sing 'n Spin boeken? Deze act van de DJ-zanger is nu in te huren voor uw bruiloft, feest, verjaardag, bedrijfsfeest, festival en evenement. Vraag een offerte aan via het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met u mee en zijn zeven dagen per week bereikbaar.