The Party Mix Band is dé party coverband die voor elke gelegenheid inzetbaar is. De band zet met enorm veel passie en energie de zaal op stelten met hun geweldige muzikale kunsten. Van Sia - Clap Your Hands tot Bruno Mars-Locked out of heaven, deze party coverband is van alle markten thuis en maakt van ieder optreden een spektakel.

The Party Mix Band bestaat uit 5 professionele muzikanten en DJ die samen de liveband vormen tijdens je feest. De band is een mix van drie soorten live entertainment; een live coverband, DJ en zangeres met DJ. Door deze combinatie bent u gegarandeerd van een afwisselende avond met non-stop muziek. Samen maken ze van een feest, verjaardag, diner, bedrijfsfeest, studentenfeest of gala een geslaagde avond die om niet te vergeten is. Dansbare hits van nu met hier en daar een lekkere klassieker. The Party Mix Band voelt zich thuis op het podium én op iedere gelegenheid. De energie die de band meeneemt naar het feest werkt aanstekelijk voor al uw gasten. The Party Mix Band staat dan ook garant voor een spetterend feest! ​

Een voorbeeld van de indeling van een avondvullend Party Mix programma:
1. DJ gaat van start met een set van 60 minuten
2. Zangeres en DJ live set samen met een set van 45 minuten
3. Live optreden van de 5 koppige band met een set van 60 minuten
4. DJ sluit de avond af met een set van 90 minuten​

*Indien een aangepast programma gewenst is, horen wij het graag. Wij zullen dan een programma op maat voor u samenstellen.

Zoekt u een coverband voor uw feest, bruiloft, restaurant, evenement of zelfs uw huiskamer? ‘The Party Mix Band’ is overal inzetbaar en speelt in op uw wensen! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan 7 dagen per week klaar voor u!