< Terug naar overzicht

Saxy Dance Beats

Dit trio verzorgt een Saxy optreden voor u en uw gasten.
vanaf: 
975,-
5

Referenties

"Een spetterend optreden met veel soul en die danseres!! Super goed "
Leonie Gaaster
5
"Wat een tof optreden heeft Saxy Dance Beats er van gemaakt, dank jullie wel en Evenses bedankt voor de gemakkelijke samenwerking. "
Hannah Looper
5
"Geweldige performance, de danseres was top, de saxofonist was top en de DJ ook. Alles was helemaal goed geregeld."
Geraldine van Maarssen
4

Saxy Dance Beats

Saxy Dance Beats bestaat uit een DJ, Saxofonist en een danseres. Samen zorgen zij ervoor dat u zich geen moment verveelt!

 

Met prachtige klanken uit zijn saxofoon weet hij de harten van het publiek sneller te doen kloppen. De danseres zal er voor zorgen dat iedereen haar voorbeeld volgt en gaat dansen. De DJ zorgt natuurlijk voor de muziek. Alle hits van toen en nu komen voorbij. Voor ieder wat wils en anders kunt u een verzoekje indienen. 

 

Alle artiesten in dit trio hebben jarenlange ervaring, veel ook in deze formatie. Zo heeft de danseres al op menig podium gestaan achter grote artiesten. Saxy Dance Beats komen met een lichtshow en DJ-booth en maken van uw gelegenheid een groot succes.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven u advies. Evenses is bereikbaar via e-mail, chat en telefoon.

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
540183 358536670856692 1799169431 n

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & Percussie

Soul Percussive

DJ & Band, DJ & Zang, DJ & Saxofoon, DJ & PercussieDeze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.695,-Lees meer