The Rednose Reindeer

Humoristisch en aanstekelijk, kindvriendelijk en meeslepend. The Rednose Reindeer is coming to you!

€ 450 - € 650
The Rednose Reindeer boeken
pbnYBvVQnE
The Rednose Reindeer boeken
the Rednose Reindeer boeken
The Rednose Reindeer boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van The Rednose Reindeer
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

De kerst staat er weer aan te komen en daarmee is ook weer The Rednose Reindeer aangekomen in Nederland. Hij heeft alleen wel één probleem... Toen hij hier aan kwam met de kerstman is hij hem kwijtgeraakt! Nu is hij door heel het land opzoek naar de kerstman. Wellicht dat u hem ook wel wilt helpen!

The Rednose Reindeer Act

The Rednose Reindeer is een act van een Rendier van de kerstman. Hij komt met een verhaal naar de het evenement toe en vrolijkt jong en oud op met zijn goede humeur en acteer skills. Veel kinderen én volwassenen vinden de act zo leuk dat ze samen op de foto gaan met The Rednose Reindeer en lachend het evenement door gaan. Hij is natuurlijk ook enorm opvallend en zijn zachte vacht en foute kerst trui maken zijn uitstraling zowel vermakelijk als warmhartig.

De acteur van The Rednose Reindeer heeft al jaren ervaring in het spelen van verschillende typetjes. Hij weet zich enorm goed in zijn rol te plaatsen en altijd het beste in zijn publiek naar boven te halen. Hij is ook enorm goed met kinderen en neemt ze met zijn showtjes mee in zijn wonderlijke wereld. Ook volwassenen weet hij op te vrolijken met zijn acts.

The Rednose Reindeer boeken

Het leuke van deze act is dat hij bij ieder winter/najaar evenement te boeken is. U kunt bijvoorbeeld denken aan een kerstmarkt, verschillende feesten, festivals en bedrijfsfeesten. Bij Evenses kunt u heel makkelijk The Rednose Reindeer boeken. U kunt ons altijd een aanvraag sturen via de site om een offerte met een passend voorstel te ontvangen. Wij zullen dan contact met u opnemen over het voorstel om deze of verder aan te passen aan uw wensen of de boeking verder te regelen! Waar kunt u nog meer aan denken om (bij) te boeken bij Evenses?

Bij Evenses kunt u:

Wij garanderen u een prachtige invulling van uw evenement of gelegenheid door een van onze vele professionele artiesten.

Vergelijkbare acts

The Compliments

The Compliments

3 Beoordelingen

The compliments kunnen iedereen op elke gelegenheid een lach bezorgen!

€ 595 - € 1310
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.