PR - Girl

Prachtige dames in een speciale jurk waar een dienblad omheen zit, voor extra exclusiviteit!

4,5 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
Schermafbeelding 2017-07-12 om 15.57.30.png
Schermafbeelding 2017-07-12 om 15.57.30.png
Controleer nu de beschikbaarheid van PR - Girl
Starttijd:  
Eindtijd:  

Een warm welkom, wie wil dat nou niet! Met snoepjes of een kleine give-away alles is mogelijk met de buikpakken van Evenses op uw feest, bedrijfsfeest, jubileum of evenement. Uitgevoerd door onze prachige dames in de mooiste dienbladenjurken. De spraakmakende en toepasselijke kostuums verassen uw gasten door onze leukste hostesses.

Onze dames in de speciale dienbladenjurken bestaan uit een professioneel team van prachtige dames. Ze kunnen rondlopen op meerdere feesten, bedrijfsfeesten, jubilea, gelegenheden en evenementen en het verzorgen van de gasten door middel van de dienbladenjurken. U kunt zelf kiezen wat daarop geserveerd zal worden. Deze dames zullen het toppunt zijn van uw evenment zijn.

Bent u benieuwd naar de verdere mogelijheden voor de prachige dames in dienbladenjurken en zou u graag u wensen willen doorspreken? Vraag een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We kunnen u zeven dagen per week te woord staan.

2 Beoordelingen
4,5 uit 5 sterren
Kimmie & Jonatan
5 uit 5 sterren
Voor een exclusief feest zocht ik iets speciaals. Na even zoeken kwam ik deze dames tegen, gelijk geboekt. Juiste keuze gemaakt dames vermaakten de gasten op een leuke wijze de jurkjes stonden prachtig.
Tamara Pietersen
4 uit 5 sterren
Ik vroeg Evenses voor een vrijblijvende offerte met wat leuke opties. Evenses kwam met de special dress erg leuk paste precies bij ons evenement.

Vergelijkbare acts

Party Manager

Party Manager

3 Beoordelingen

De party manager is te huren om uw feest in goed te laten verlopen. Zo kunt u zelf ontspannen!

€ 395 - € 990
Kerstman

Kerstman

Verscheidene Kerstman acts voor uw ideale kerstfeest

€ 595 - € 1310
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.