Stelt u zich even voor: een drankje, iets lekkers voor erbij en samen met uw vrienden, familieleden of collega's een live of online muziek bingo spelen. Dat is toch hartstikke gezellig.

Er zijn twee mogelijkheden om de muziek bingo te spelen; online (via Skype, Zoom of Facebook) of lekker bij elkaar op een locatie, in de tuin of lekker thuis op de bank. Drankjes staan koud, hapjes kunnen op tafel, de bingo kaarten zijn verdeeld en gaan met die banaan. Muzikant Guus zingt en speelt live op een piano, waarbij gegarandeerd meegezongen gaat worden. Hoort u een liedje van een artiest die op jouw bingokaart staat? Dan klikt u op de artiest, waardoor er een geel kruis door de artiest komt te staan. Zo worden er in totaal rond de 45 liedjes gespeeld. Heeft u Bingo? Roep of typ BINGO live of via de camera, zodat Guus uw bingokaart kan nakijken

✔ De Muziek Bingo duurt 60 tot 75 minuten.
✔ Spelprijzen kan Guus (tegen een meerprijs) regelen, maar deze mogen ook door u geregeld/verzonnen worden (bijvoorbeeld digitale cadeaubonnen voor de eerste 5 winnaars of 5 flessen alcohol naar keuze). Graag horen wij waar uw voorkeur naar uitgaat.
✔ In het Nederlands- en Engelstalig is beide mogelijk. Bij Engelstalig: bingokaart met alleen Engelstalige artiesten.
✔ Nu ook mogelijk in speciale kersteditie!

Zoekt u nog een leuke, coronaproof activiteit voor op uw (online)kerstborrel of familiefeest? Dan bieden wij ook de Kerst (Online) Bingo aan! Lekker meezingen met de echte kerstklassiekers zoals Mariah Carey, Wham! en Elton John.

Heeft u zin in een gezellige middag of avond met een spel én live muziek? Wilt u weer lekker met vrienden en familie zingen en proosten? De (Online) Muziek Bingo is via Evenses te boeken. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om met u mee te denken over de invulling van De (Online) Muziek Bingo.