Ronnie Flex boeken

De rapper waar niemand om heen kan, de sensatie van nu is natuurlijk Ronnie Flex!

5 uit 5 sterren
€ 15000 - € 24000
Ronnie flex boeken feest.jpg
sdJTncQcs
vZ SBbeURs
pXYOncYHRKs
qPtftNXESQ
Ronnie flex boeken feest.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Ronnie Flex
Starttijd:  
Eindtijd:  

Ronnie Flex boeken

Ronell Langston Plasschaert is een naam die weinig mensen waarschijnlijk iets zal zeggen, toch is dit de echte naam van Ronnie Flex. Hij werd in 1992 geboren in Rotterdam en groeide op in Capelle aan den Ijssel. Het succes van Ronnie Flex heeft hij te danken aan hits als bijvoorbeeld 'Drank & Drugs', 'Zusje' en 'Energie'. Op zijn 14e was Ronnie al bezig met het produceren van beats, toen hij ook langzamerhand met raps begon. Op zijn 16e stond hij al op een stage bij het bekende festival Mysterland en had hij al de TMF Awards achter zijn naam staan.

Ronnie Flex werkte samen met Yellow Claw, Boaz van De Beatz, MocroManiac en JeBroer aan het nummer 'Nooit meer Slapen'. Later zette Ronnie weer een samenwerking in met Mr. Polska met het nummer 'Soldaatje'. De eerste soloplaat van Ronnie Flex bracht hij in 2013 uit, genaamd ' Tankstation'. Later volgden 'Pocahontas' en 'Zusje'. Later volgen nog samenwerkingen met onder andere Lil Kleine en Jonna Fraser, dit was een enorm succes. Zo belandde het nummer 'Drank & Drugs' veertien weken in de Top 40 waarvan drie weken op de eerste plaats. In 2015 deed Ronnie Flex mee aan het RTL-programma Expeditie Robinson, hij werd een publieksfavoriet, maar schopte het niet tot de finale.

Boekingen Ronnie Flex

Wilt u Ronnie Flex  boeken voor uw festival, bedrijfsfeest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Ronnie Flex.

3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
Senna Peeters
5 uit 5 sterren
Echt een leuke jongen met een leuk karakter, hij straalt vrolijkheid uit!
Denise van Warmerdam
5 uit 5 sterren
In wat voor stemming de zaal ook is, zijn muziek zorgt ervoor dat de hele zaal aan het eind van de avond moe is van het dansen!
Quintin van den Brink
5 uit 5 sterren
Iedereen kent het liedje Drank en Drugs toch? Live is dit helemaal geweldig, iedereen zingt en danst mee

Vergelijkbare acts

3robi Boeken

3robi Boeken

3 Beoordelingen

Boek deze Amsterdamse rapper voor uw evenement.

prijs op aanvraag
Yes-R boeken

Yes-R boeken

3 Beoordelingen

Rapper, entertainer, presentator, acteur, deze veelzijdige man is natuurlijk Yes-R!

€ 3095 - € 4950
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.