< Terug naar overzicht

Mika

Deze zanger-gitarist speelt met veel passie en gevoel, voor elke gelegenheid geschikt.
vanaf: 
545,-
5

Referenties

"Wat een mooie stem heeft hij, we hebben genoten op onze bruiloft!"
Steve en Eva
5
"We hebben hem ingehuurd voor onze diner die wij gaven voor familie en vrienden. Een hele leuke en mooie toevoeging aan ons diner, echt een aanrader. "
Maarten de Wilde
5
"Èen woord, SUPER! Heel erg bedankt Evenses en Mika"
Sonja Willemsen
4
"Mikael heeft onze trouwdag mede onvergetelijk gemaakt. Wat een professional met geweldige stem en uitstraling. Het contact met Mikael verliep vanaf het eerste moment heel vlotjes en aangenaam. Mikael is professioneel, begrijpt goed wat hij doet en wat zijn rol is. Hij nam bij ons de aanwezige onzekerheden weg door simpelweg te zeggen: "maak je niet druk, ik zorg ervoor dat het mooi wordt, want ik weet wat ik doe." Samen met onze gasten hebben we ENORM genoten van zijn muzikale talent. Hij heeft een heel mooie stem en een fijne uitstraling."
Koen & Claudette
5

Mika

Mika begon zijn muzikale reis op een 6-jarige leeftijd. Toen hij 'Magna Cum Laude' afstudeerde in klassieke gitaar besloot hij om zijn vocale vaardigheden te verbeteren. Tijdens zijn studie aan de Jazz Studio (Pop - Rock - Soul - Blues - Jazz) en het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen (Klassiek) trad hij veel op en vergezelde hij veel bekende artiesten zoals Lost Frequencies/Lea Rue/Kate Ryan. Ook heeft hij mee gedaan aan The Voice of Vlaanderen in 2014 en heeft het tot de liveshows geschopt. Hij is een zanger-gitarist met een uitgebreid repertoire van pop, blues, rock en jazzcovers.
 

Wilt u zanger-gitarist Mika boeken voor uw huwelijk, receptie, evenement, bedrijfsfeest? Deze zanger-gitarist is nu in te huren voor uw bruiloftsfeest, verjaardagsfeest of personeelsfeest. Vul het offerteformulier in of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u 7 dagen per week graag te woord!

 

 

Repertoire

Genres

Songs

 • Ben Howard
  Old Pine
 • Britney Spears
  Toxic
 • Dotan
  Hungrey
 • Justin Timberlake
  Cry Me A River
 • Lost Frequencies
  Lost Frequencies
 • Shawn Mendes
  There's Nothing Holding Me Back
 • The Tallest Man On Earth
  Where Do My Bluebirds Fly