Als u op zoek bent naar een echte sfeermaker die voornamelijk nummers zingt die herkenbaar zijn of juist Nederlandstalige hits in een '' nieuw'' feest jasje, dan is zanger Danny de geschikte zanger voor uw evenement. Danny is een ware entertainer/zanger die tot 2013 eerst nog achter de draaitafels stond met zijn eigen Drive-in show, maar de smaak heeft mogen proeven van op het podium, in dit zelfde jaar had Danny al zijn eerste optreden in Partycentrum de WIlgenplas in Maarssen en dat smaakte volgens Danny naar meer!

In 2014 kwam Danny zijn eerste promo cd uit met 6 covers van bekende zangers, de reacties waren erg positief en daarom besloot Danny in datzelfde jaar officieel als beoefenaar van de podiumkunst. Sindsdien is Danny bijna iedere week wel te vinden op een podium en geeft hij grote shows weg. In 2016 vond Danny het tijd om zijn eigen single te lanceren en dat gebeurde, samen met een collega herschreven ze het nummer 'Ik ben blij dat je gaat'. Ze maakte er een feestvariant van met iets meer feestgehalte.

Zanger Danny biedt nu ook een 40 minuten durende 'Dance to Classics' show aan; dit is een show met alleen maar hits van vroeger in een jasje van nu.

Bent u op zoek naar een echte sfeermaker voor de muzikale invulling voor uw feest, receptie of zakelijke evenement? Danny komt graag op uw gelegenheid spelen. Op de achtergrond of juist wat meer aanwezig, net wat u wilt. Als zanger heeft Danny door het hele land op honderden bedrijfsfeesten, bruiloften, recepties en festivals gespeeld. Hiernaast heeft hij altijd gezongen en gitaar en piano gespeeld. Hij vindt het fantastisch om te doen.  Wilt u meer weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen en te vragen naar de mogelijkheden.

Wilt u feestzanger Danny boeken voor uw huwelijk, jubileum of evenement? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.