Lamme Frans boeken

Lamme Frans is de populaire carnaval act van Rob Janssen. Rob Janssen gaat niet alleen door het leven als Lamme Frans, maar ook als Gerst en Frikadele. In 2012 brak Rob door als Gerst met het nummer 'Ik laat je thuis', een parodie op het nummer 'Ik neem je mee' van Gers Pardoel. De singles die volgenden bleven in hetzelfde genre en waren ook parodieën. Zo bracht hij als Lamme Frans het nummer 'Altijd Carnaval' uit, op de melodie van 'Wrecking Ball' van Miley Cyrus. Onder naam Frikadele bracht hij met 'Keivol' een eigen versie van 'Skyfall' van Adele. Lamme Frans boeken

Biografie Lamme Frans

Wie Lamme Frans zegt, zegt: “Féést!” Deze vrolijke Brabander tovert elke feestlocatie binnen 20 minuten om tot een carnaval-polonaise-confettiparadijs. Zijn hits 'Alles In Een', 'Wakker Met Een Biertje', 'Zo Dronken' en de klassieker-in-wording 'Kop Als Een Boemeltrein' werden bij elkaar al meer dan 10 miljoen keer bekeken op YouTube! Van feestcafé tot zomerfestival, met Lamme Frans is het Altijd Carnaval!

Lamme Frans Boeken prijs

Eigen Youtube kanaal Lamme Frans

Ook zijn online real live soap trekt veel aandacht, en met zijn eigen YouTube-cameraploeg kan Frans zijn stijl al zien. Iedereen kent Frans, iedereen kent Frans! Lamme Frans boeken

Boekingen Lamme Frans

Wilt u Lamme Frans boeken voor uw feest, festival of carnavalsfeest? Lamme Frans boeken via Evenses voor uw feestcafé of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Lamme Frans.

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een mooie invulling van uw feest door ons uitgebreide landelijke netwerk!

Lamme Frans boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Lamme Frans boekingen bekend als een groots feest spektakel.