De Suskes boeken voor uw gelegenheid

U kunt bij Evenses de Suskes boeken voor iedere gelegenheid, denk hierbij aan uw feest, evenement, verjaardag en borrel.

Het vrolijke unieke trio de Suskes
Sinds 2009 maken de drie stamboom muzikanten en niet te vergeten entertainers van elke gelegenheid een waanzinnig feest. De aanstekelijke en vrolijke muziek van het trio maakt iedereen aan het lachen. In heel Nederland heeft dit unieke trio bruiloften, bedrijfsfeesten en countryparty's, matinees, kroegentochten, landhuizen en tenten en schuurfeesten onveilig gemaakt en opgetreden op diverse festivals. In 2013 werden de Suskes zelfs verkozen als beste feestband van het jaar.
de-suskes-boeken.jpg
De Suskes boeken
Dit feestelijke trio komt uit Friesland. De Suskes bestaat uit Koos Keus, Sipke de Boer en Sytse Haima Sipke. Dit trio is niet meer weg te denken op uw feestelijke evenement. Het live repertoire van deze heren bestaat vooral uit covers en is er op gericht om een feestje te bouwen. Daarnaast spelen de Suskes ook nog een aantal eigen geschreven nummers. De top hit van de Suskes ''boeren aan de macht'' is niet meer weg te denken bij uw feest.

De Suskes boeken voor uw evenement.
De Suskes boekingen zorgen altijd voor een goede sfeer en een mooi feest bij u in de buurt. Ook staan de de Suskes boekingen bekend als onvergetelijk.

Bent u overtuigd van deze zanger en zou u Jordy van Loon willen boeken voor uw evenement, , borrel of bedrijfsfeest of verjaardag? Of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons en vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Bij Evenses kunt u: