Een circus feest georganiseerd voor u!

Wat een leuk idee om een circus feest te organiseren. Wij van Evenses staan klaar om uw circus feest helemaal te regelen voor u. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken om de organisatie van het circus feest. Zo kunt u genieten van een onvergetelijk circus feest!

Dit regelen voor uw circus feest!

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel. In overleg stellen we het feest samen!

Decoratie

Met de juiste decoratie kunt u ervoor zorgen dat uw gasten helemaal in de circus sferen komen. Denk hierbij aan veel gekleurde ballonnen, slingers en lichtslingers ter decoratie van uw circus feest. Ook de typerende rode gordijnen met de gouden kwastjes zijn een kenmerkend ding van het circus.

circusfeest.jpg

Entertainment

Bij Evenses hebben wij een uitgebreid aanbod van circusacts. Zo kunnen wij u een German Wheel aanbieden. Dit is een spectaculaire act waar de acrobaat fantastische trucs uitvoert in een Rhönrad. Daarnaast bieden wij ook een professionele jongleur aan. Jongleur Danny maakt een spectaculaire show van uw circus feest. Ook zijn de bekende steltenlopers erg passend bij een circus feest.

feest circus, circus feest.jpg

Catering

U wilt natuurlijk niet dat uw gasten honger krijgen tijdens uw circus feest. Evenses regelt ook de catering voor uw circus feest. Wij zullen een heerlijke selectie maken van zoete en hartige hapjes voor u en uw gasten. Daarbij is het mogelijk om deze hapjes rond te laten brengen door hostesses. Op die manier hoeven uw gasten niet zelf te lopen en kunnen ze met alle aandacht kijken naar de acts op het circus feest. Ook is popcorn natuurlijk een typerend soort eten in het circus.

Circus feest popcorn.jpg

Fotograaf

Het is natuurlijk erg leuk om uw circus feest vast te laten leggen door een professionele fotograaf. Evenementenfotograaf Ricky zal uw circus feest op een prachtige manier vastleggen. Ook de nabewerking van de foto's wordt door Ricky gedaan, zodat u de foto's van het circus feest eventueel bij elkaar kunt doen in een fotoalbum. Op die manier kunt u de foto's van uw circus feest altijd makkelijk terugkijken.

feest circus, circus feest.jpg

Videograaf

Ook is het erg leuk om een professionele videograaf aanwezig te hebben op uw circus feest. Videograaf Arnold is een videograaf die uw circus feest op een prachtige manier kan vastleggen. Arnold maakt van deze geschoten beelden een mooie aftermovie voor u. Op deze manier kunt u uw circus feest altijd terugkijken en herbeleven.

circus feesten, circus feesten.jpg