Circus feest

Boek een compleet georganiseerd acrobatisch circus feest!

prijs op aanvraag
circus feest boeken
Coverband boeken
act boeken
show boeken
versiering boeken
show
feest organiseren
Nederlandse artiesten
circus feest boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Circus feest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Bedrijfsfeest

Een circus feest georganiseerd voor u!

Wat een leuk idee om een circus feest te organiseren. Wij van Evenses staan klaar om uw circus feest helemaal te regelen voor u. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken om de organisatie van het circus feest. Zo kunt u genieten van een onvergetelijk circus feest!

Dit regelen voor uw circus feest!

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel. In overleg stellen we het feest samen!

Decoratie

Met de juiste decoratie kunt u ervoor zorgen dat uw gasten helemaal in de circus sferen komen. Denk hierbij aan veel gekleurde ballonnen, slingers en lichtslingers ter decoratie van uw circus feest. Ook de typerende rode gordijnen met de gouden kwastjes zijn een kenmerkend ding van het circus.

circusfeest.jpg

Entertainment

Bij Evenses hebben wij een uitgebreid aanbod van circusacts. Zo kunnen wij u een German Wheel aanbieden. Dit is een spectaculaire act waar de acrobaat fantastische trucs uitvoert in een Rhönrad. Daarnaast bieden wij ook een professionele jongleur aan. Jongleur Danny maakt een spectaculaire show van uw circus feest. Ook zijn de bekende steltenlopers erg passend bij een circus feest.

Catering

U wilt natuurlijk niet dat uw gasten honger krijgen tijdens uw circus feest. Evenses regelt ook de catering voor uw circus feest. Wij zullen een heerlijke selectie maken van zoete en hartige hapjes voor u en uw gasten. Daarbij is het mogelijk om deze hapjes rond te laten brengen door hostesses. Op die manier hoeven uw gasten niet zelf te lopen en kunnen ze met alle aandacht kijken naar de acts op het circus feest. Ook is popcorn natuurlijk een typerend soort eten in het circus.

Circus feest popcorn.jpg

Fotograaf

Het is natuurlijk erg leuk om uw circus feest vast te laten leggen door een professionele fotograaf. Evenementenfotograaf Ricky zal uw circus feest op een prachtige manier vastleggen. Ook de nabewerking van de foto's wordt door Ricky gedaan, zodat u de foto's van het circus feest eventueel bij elkaar kunt doen in een fotoalbum. Op die manier kunt u de foto's van uw circus feest altijd makkelijk terugkijken.

feest circus, circus feest.jpg

Videograaf

Ook is het erg leuk om een professionele videograaf aanwezig te hebben op uw circus feest. Videograaf Arnold is een videograaf die uw circus feest op een prachtige manier kan vastleggen. Arnold maakt van deze geschoten beelden een mooie aftermovie voor u. Op deze manier kunt u uw circus feest altijd terugkijken en herbeleven.

circus feesten, circus feesten.jpg

Vergelijkbare acts

Hollywood feest

Hollywood feest

Ga voor een volledig verzorgd feestje met die echte Hollywood glamour!

prijs op aanvraag
Dinnershow

Dinnershow

De perfecte combinatie tussen dineren en entertainment! Een eigen dinnershow.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.