Winter tuinfeest

Ook al is het warm of koud, de gezelligste feesten vier je met een winter thema

prijs op aanvraag
winter tuinfeest boeken
RepOzt P
feest organiseren
show boeken
versiering boeken
show
artiesten boeken
Nederlandse artiesten
winter tuinfeest boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Winter tuinfeest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Diner, Feest
Categorie: Tuinfeest

Waarom zou u nou willen feesten in de kou?

  • Winter tuinfeesten zijn altijd gezellig! De sfeer alleen al brengt genoeg warmte met zich mee om warm te blijven
  • De decoratie mogelijkheden van een winter tuinfeest zijn oneindig. Tover net als met kerst de tuin helemaal in een gezellige en warme wintersfeer.
  • Een feest hoeft niet altijd maar voor jonge mensen te zijn, een winter tuinfeest brengt jong en oud bij elkaar

Wellicht bent u ooit op een mooi en sfeervol winter tuinfeest geweest. Nu denkt u misschien: “Hé, dit wil ik ook!” Wil je echt zelf een winter tuinfeestje organiseren, laat ons helpen! Hieronder kunt u zien wat wij voor uw winter tuinfeest regelen:

Aankleding voor uw winter tuinfeest?

Wilt u dat er een barbeque neergezet wordt om zelf de spiesjes om te draaien of wilt u catering vooraf geregeld hebben zodat u geen koude handen krijgt van al dat gedraai? Er zijn genoeg mogelijkheden te bedenken als het om hapjes tijdens uw feest gaat. De warme hapjes mogen niet ontbreken bij het koude weer, dan is het altijd lekker om te graaien in een schaaltje bitterballen, kip nuggets of gehaktballetjes.

tuinfeest winter 2.jpg

Naast overheerlijke hapjes verdienen uw gasten ook om een lekker drankje te nuttigen. Er gaat natuurlijk niks boven een warme glühwein met koud weer, mocht het zonnetje echter stralen is een koud glas wijn of een biertje ook zeker mogelijk. Benieuwd naar onze drankarrangement opties? Bekijk ze hier.

Na een tijdje dansen op uw winter tuinfeest willen uw gasten ook even lekker kunnen ontspannen. Heeft u een gezellig bankje in de tuin? Dan kunt u het aanvullen met zachte kussentjes en dekens. Of zoekt u zitplaatsen die wij voor u kunnen regelen? Vergeet niet de fakkels neer te zetten om die warme sfeer te creëren. En misschien zelf nog wat nep sneeuw om het hele plaatje af te maken. Voor nog meer decoratie tips om uw winter tuinfeest te organiseren, kijk eens op deze pagina.

Roosteren boven de vuurkorf

Tijdens winter tuinfeesten is het meestal koud. Dus is het wel lekker om een vuurkorf erbij te hebben, niet alleen voor de warmte maar ook om marshmallows te roosteren. Daardoor kunt u altijd genieten van verse roasted marshmallows in de winter. U hoeft niet altijd een winter tuinfeest te organiseren in de winter, het kan ook het hele jaar door. De temperaturen in Nederland verschillen altijd zo veel, dat een vuurkorf niet mag ontbreken van uw winter tuinfeest.

tuinfeest winter.jpg

Entertainment voor uw winter tuinfeest

Tijdens uw winter tuinfeest horen ook de juiste hits. Heeft u liever iets rustigs op uw winter tuinfeest of wordt er lekker gesprongen en gedanst? Kijk hieronder voor de inspiratie die wij op uw winter tuinfeest kunnen bieden:

Houden de buren niet van luide muziek? Doe is gek en regel bij ons uw silent disco voor uw feest! Mag er wel wat muziek gedraaid worden in de achtertuin? Dan zijn er genoeg opties voor u om uit te kiezen.

Foto- of videograaf

Op een speciale gelegenheid wilt u natuurlijk dat er een aantal plaatjes worden geschoten en wat leuke video's van hoe de mensen aan het genieten zijn van de amuses en muziek. Daarvoor kunnen wij een polaroid fotograaf voor regelen. De polaroid camera maakt direct een foto van het moment en kunt u meenemen. Of wellicht dat een fotohokje leuk in de tuin past? Toch liever een professionele fotograaf gewild? Waarom ook niet, ieder feestje is speciaal en uw winter tuinfeest is te mooi om niet vast te leggen. Wij regelen het voor u omdat het uw speciale gelegenheid is die niemand mag vergeten.

tuinfeest winter 1.jpg

Vergelijkbare acts

Tuinfeest

Tuinfeest

Genieten van een tuinfeest, compleet georganiseerd!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.