Karaoke feest organiseren

Lekker meezingen op Hollandse hits of Golden Hits van de '90s & 00's op uw karaoke feest

prijs op aanvraag
karaoke feest
karaoke feest organiseren
karaoke
BGmUukyZaQ
karaoke zingen
karaoke
karaoke set
karaoke microfoon
karaoke feest
Controleer nu de beschikbaarheid van Karaoke feest organiseren
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Bedrijfsfeest

Lekker mee blèren op uw karaoke feest!

Vind u het leuk om onder de douche te zingen? Zet u de radio aan om volop mee te doen? Wilt u ook een avond vol gezelligheid met vrienden, familie of collega's zodat u met iedereen uw zangtalent kan delen? Dan is het tijd om een ​​karaoke feest te organiseren. Wilt u daar hulp bij? Wij organiseren het voor u!

Wat wij allemaal voor uw karaoke feest organiseren is het volgende:

Entertainment

Op uw karaoke feest wilt u natuurlijk de beste karaoke nummers meezingen. Wij regelen DJ's voor karaoke feesten. DJ's hebben de benodigde apparatuur zoals microfoons, speakers en een scherm om lekker hard mee te zingen met het karaoke nummers. Natuurlijk brengen de DJ's ook mooie lichten met zich mee om er een spectaculair karaoke feest van te maken.

feest karaoke.jpg

In plaats van een DJ kunt u er ook voor kiezen om een tribute band in te huren. Als u wilt mee zingen met wereldberoemde nummers past een tribute band beter bij uw karaoke feest.
Toch liever meezingen met de beste Nederlandse hits? U kunt er ook voor kiezen om een bekende artiest in te huren bij Evenses voor uw karaoke feesten. U bent namelijk helemaal vrij om elk soort entertainment voor uw karaoke feest organiseren. Wij gaan het voor u regelen!

Catering

Wij zorgen ervoor dat uw gasten tijdens uw karaoke feest heerlijk kunnen genieten van hapjes en drankjes. Wel zo fijn om af en toe even de keel te smeren na al het meezingen. Er is keus uit genoeg soorten hapjes, warm of koud. En uiteraard genoeg soorten drank om de avond mee te overvloeien. Laat ons weten wat uw specifieke wensen zijn, en wij zorgen ervoor dat het op uw karaoke feest geregeld wordt.

feest karaoke.jpg

Foto- of videograaf

Op een karaoke feest hoopt iedereen natuurlijk de hele avond hard mee te kunnen zingen! Natuurlijk, na het drinken van wat drankjes, kan de tijd heel erg snel gaan, vandaar dat er foto's gemaakt kunnen worden op uw karaoke feest. Het beste is om een fotograaf op je feestje rond te laten lopen, want hij zorgt voor actiefoto's in verschillende situaties.

Voor uw karaoke feest raden wij aan om een foto- of videograaf in te zetten, die mooie kiekjes maakt op het karaoke feest. Toch wat anders dan een fotograaf op uw feest? Kies bijvoorbeeld voor een fotobooth waar iedereen in zijn eigen tempo foto's kan maken. Het grootste voordeel van het inzetten van een fotobooth op uw karaoke feest is dat de foto's ook volledig gepersonaliseerd kunnen worden of voorzien kunnen worden van een logo. Dan weet iedereen meteen waar die dat toffe karaoke feest heeft gehad!

Karaokefeest.jpg?w=1080&h=550&fit=crop

Decoratie voor uw karaoke feest

Het kiezen van de juiste decoratie voor uw karaoke feest is natuurlijk lastig, maar het is toch leuk als het is aangekleed in een thema. Denk nou aan lekker Hollands of back to the 80's. Met deze decoraties creëer je de ideale sfeer die je op een karaoke feest wilt uitstralen. Denk aan linten, ballonnen, tenten of low in the dark! Daarnaast zouden wij voor uw karaoke feest ook een super gave verlichte dansvloer kunnen regelen, kan toch niet beter? Alles wordt voor u op maat gemaakt en gebouwd. Bij het maken van een ontwerp voor uw feest wordt rekening gehouden met al uw decoratievoorkeuren.

Karaokefeest organiseren.jpg

Waar wacht u nog op? Dit is toch het feest waar u op zit te wachten! Heeft het toch nog wat aanpassingen nodig, een personal touch? Vul een aanvraag op onze website in of bel 085-792 0202 (NL) / 02-808 4961 (BE) voor alle opties en eventuele extra toevoegingen die wij aanbieden.

Vergelijkbare acts

Maffia themafeest

Maffia themafeest

Terug naar de twintiger jaren met de maffia en gangsters die de touwtjes in handen hebben

prijs op aanvraag
Circus feest

Circus feest

Boek een compleet georganiseerd acrobatisch circus feest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.