Foute Party

Foute Party organiseren?

 

Bent u een personeeluitje, bedrijfuitje of verjaardag aan het organiseren? Zou u het liefst een thema hebben op uw feest? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Evenses van het boeken van het themafeest Foute Party. Bent u proud to be fout? U kunt met het them foute party heerlijk uitpakken met foute kostuums, foute muziek en feest decoratie. Pak uw foute party kledij uit de kast en ga helemaal los op de foute muziek.  Lees meer

Onze topaanbevelingen

Foute Party of een ander themafeest organiseren? Bekijk hieronder de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

Naast het themafeest foute party hebben wij ook de themafeesten Apres-ski, Hippie Party en Oktoberfest in ons aanbod. U kunt uw themafeest, wat voor een thema dan ook, door één van onze event managers laten organiseren. U kunt ervoor kiezen om een van onze party managers uw feest geheel te laten organiseren, maar mocht het zo zijn dat u het liever zelf wilt doen kunt u hier al het entertainement vinden wat u nodig heeft tijdens uw feest. Bij Evenses zit u goed wanneer het gaat om het boeken van een coverband, solist of duo's. Zij kunnen hun muziek goed aanpassen aan het thema van het feest. U kunt ook het gehele evenement laten vastleggen doormiddel van het inhuren van een fotograaf of fotohokje waar leuke props bij zitten.

 

Themafeesten: Foute Party, Apres-ski, Oktoberfest of Hippie Party boeken voor uw feest, personeelsuitje of verjaardag.

 

Bent u enthousiast geworden over het inhuren van het themafeest "Foute Party"? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan op onze website of bel met een van onze medewerkers. Wij staan 7 dagen per week klaar om uw vragen over het inhuren van een Foute Party te beantwoorden.

 

Vul onderstaande gegevens in en ontvang vrijblijvend een prijsopgave.
Niet nodig