1 filter
Sorteer op: Relevantie
Tissue act boeken
100% match

Tissue act boeken

4 Beoordelingen

De tissue act is een spectaculaire show waarbij de acrobate gebruikt maakt van doeken.

€ 845 - € 1605
Circus meisje
100% match

Circus meisje

Met onze expertise en 12 jaar lange ervaring in entertainment introduceert Evenses nu ook het circus meisje!

€ 595 - € 1800
Jongleur Danny
100% match

Jongleur Danny

3 Beoordelingen

Deze professional maakt van zijn jongleershow een ware sensatie, leuk voor uw evenement.

€ 495 - € 1240
LED jongleur
100% match

LED jongleur

2 Beoordelingen

Met zijn lichten, verlicht deze LED Jongleur uw feest

€ 600 - € 900
Acrobaten show huren? | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Acrobaten voor uw gelegenheid

Acrobaten boeken voor uw bedrijfsfeest, receptie of festival? Evenses werkt samen met veel verschillende acrobaten. Acrobaten maken er altijd een spectaculaire show van omdat ze op alle markten thuis zijn. Het tot stand brengen van een perfect gecoördineerde acrobaten show vergt veel tijd, samenwerking en balans. Onze acrobaten zullen zeker voor prachtige optredens zorgen! Lees hieronder meer over de mogelijkheden om acrobaten inhuren via Evenses.

Wat zijn de elementen van acrobatiek?

Acrobatiek verwijst naar stuntprestaties die verband houden met lichaamsbewegingsvaardigheden. Het belangrijkste aspect van de discipline is de integratie van balans, coördinatie en behendigheid. Verschillende elementen worden met elkaar versmolten, zoals dans, (spier) kracht, lucht, muziek en vloeiende bewegingen. De combinatie van deze elementen zorgt voor een sensationele natuurlijke kunst.
Daarnaast is acrobatiek ook een combinatie van vele elementen in dans, vechten en motorsport.

Wat is belangrijk voor goed verlopende acrobatiek show?

Onze acrobaten weten als geen ander dat de discipline onoverwinnelijk is in goede samenwerking. Acrobaten voeren ongeëvenaarde prestaties uit door te gooien, springen, vangen, klimmen en balanceren. We zijn altijd op zoek naar manieren om zo goed mogelijk samen te werken en zo min mogelijk kracht te gebruiken. Vertrouwen, communicatie, inzicht en focus zijn daarbij essentieel.

acrobaten.jpg

Spectaculaire acrobatische shows boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of event

De Tissue Act is een spectaculaire acrobaten show waarbij in de lucht een routine wordt uitgevoerd terwijl de acrobate zich vasthoudt aan doeken. Een andere act hoog in de lucht is de Aerial Ring, een soort hoepel is hierbij het terrein voor de routine. Het German Wheel, ook wel het Rhönrad genoemd, biedt een spektakel op de vloer aan. Net zoals het Dance Duo, waarbij een combinatie van dans en acrobatiek centraal staan. Al deze acts hebben gemeen dat ze een ontzettend hoog entertainmentgehalte hebben. Naast dat de acts heel mooi en bijzonder zijn, zijn ze ook spannend en sensationeel.

Heeft u een bedrijfsfeest, bruiloft of festival waarbij u iets bijzonders wilt bieden aan uw gasten? Dan is een acrobaten act hiervoor zeer geschikt. U kunt deze inzetten voor de opening van uw evenement, maar ook als onderdeel van u programma of als grote afsluiter van de avond. Hoewel met name de acts in de lucht wel locatie eisen hebben, kunnen we voor iedere gelegenheid en locatie een gepaste acrobaten act leveren. De medewerkers van Evenses en onze artiesten denken graag met u mee, waardoor u een gepaste acrobaten show voor uw evenement hebt en u bent verzekerd van een mooie voorstelling. U kunt ons 24/7 telefonisch en per mail bereiken om vragen te stellen of een vrijblijvend voorstel aan te vragen voor het boeken van acrobaten.

Bij evenses kunt u:

  • Acrobaten boeken
  • Catering bestellen
  • Bands boeken
  • DJ's boeken
  • Fotografen inhuren

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

acrobaten.jpg

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.