Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Zangeres-Pianiste Kim
100% match

Zangeres-Pianiste Kim

Met haar warme stem en goede pianospel zorgt Kim voor een geslaagde avond vol mooie muziek
Kim begon al met zingen en viool spelen toen ze net vier jaar oud was. In 2002 won ze met het 'Kinde...
Lees meer

4,9 (44 Beoordelingen)
€ 845 - € 1795
zangeres boeken
1/11
Anna Noa
Anna Noa
100% match

Anna Noa

Met haar prachtige stem zingt de zangeres bekende covers van toen en nu.
Anna Noa is een Nederlandse zangeres en songwriter. Op 12 jarige leeftijd deed de zangeres mee aan Kinderen voor Kinde...
Lees meer

5 (11 Beoordelingen)
€ 445 - € 1115
Zangeres-pianiste Veronique
100% match

Zangeres-pianiste Veronique

Een zangeres die u weet te ontroeren met haar prachtige stem en performance!
Zangeres & pianiste Veronique groeide op in een muzikaal gezin. Haar liefde voor muziek begon dan ook al op jonge ...
Lees meer

4,9 (10 Beoordelingen)
€ 695 - € 1595
jazz-zangeres-inhuren-bruiloft-receptie-diner.jpg
1/10
Miss Jazz
Miss Jazz
100% match

Miss Jazz

Deze jazz zangeres begeleidt zichzelf op piano. Ze speelt een mooie mix van jazz, pop en soul.
De Nederlandse pianiste-zangeres 'Miss Jazz' speelt jazz, pop en soul. Een intieme muzikale omli...
Lees meer

4,5 (7 Beoordelingen)
€ 395 - € 990
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Nederlandse zangeres

Nederlandse zangeres

U kent de grootste Nederlandse zangeres Trijntje Oosterhuis, of bekende Nederlanders, ook wel BN'ers genoemd wel. Angela Groothuizen, Monique Smit of Famke Louise zijn waaschijnlijk wel namen die in gedachten komen wanneer u aan een Nederlandse zangeres denkt.

Naast veel bekende artiesten, Heeft Nederland artiesten die ook minder bekend zijn maar wel erg getalenteerd. Nederland is een multi cultureel land waar iedereen samenkomt en zijn/haar culturen deelt. Door deze mix van afkomsten, zijn de meeste van de Nederlandse zangeres ook erg verschillend en hebben veel Nederlandse zangeressen invloeden van andere landen. Maar ook zijn er een paar van de Nederlandse zangeres die gewoon Nederlandstalig zingen.

Omdat er zoveel soorten van een Nederlandse zangeres zijn, heeft Evenses dus ook een grote voorraad aan verschillende Nederlandse zangeressen:

Nederlandse zangeres boeken

Nederlandse zangeres boeken voor uw huwelijk, jubileum of bedrijfsfeest die de sterren van de hemel zingt? Bekijk dan eens de mogelijkheden die wij bieden bij boekingsbureau Evenses voor Nederlandse zangeressen en zangers. Wij hebben verschillende Nederlandse zangers en zangeressen. Alle Nederlandse zangeressen zijn in een ander genre gespecialiseerd. Zo kunt u een zangeres boeken die zingt op backing-tracks of onder begeleiding van een instrument. Er is een passende Nederlandse zangeres voor elke gelegenheid. De Nederlandse zangeressen passen zich aan op uw wensen of thema's op uw themafeest. Nederlandse zangeressen boeken is altijd een passende optie als entertainment voor uw gelegenheid.

Al onze Nederlandse zangeressen hebben wij zorgvuldig geselecteerd op kwaliteit, uitstraling en ervaring. Met de meeste Nederlandse zangeressen werken wij al jarenlang samen en zij hebben voor ons al talloze optredens verzorgd. De Nederlandse zangeressen spelen in op uw wensen en die van uw gasten. Of het nu gaat om een festival, een themafeest, een diner of een spetterend feest; de Nederlandse zangeressen van Evenses kunnen op iedere gelegenheid inspelen.

Nederlandse zangeressen huren voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest

U geeft een feest en wilt Nederlandse zangeres boeken
boeken die uw feest een knalfeest maken, op uw feest spelen of die gewoon uw feest nog beter maken? Dan kunt u Nederlandse zangeresn boeken* bij Evenses! Boek Nederlandse zangeresn bij Evenses.

Wilt u Nederlandse zangeres boeken voor uw feest? Nederlandse zangeres boeken voor een bedrijfsfeest? Nederlandse zangeres boeken voor bij een festival of Nederlandse zangeres boeken als een act bij een gelegenheid. Boek Nederlandse zangeres bij Evenses en vraag een vrijblijvende offerte aan.

De Nederlandse zangeres boekingen zijn altijd een groot succes en de Nederlandse zangeres boekingen zorgen altijd voor een groots feest spektakel.

Bij Evenses kunt u:
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar