John West boeken voor uw feest

Volkszanger John West boeken / huren bij je bruilofsfeest, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of jubileum. John West is een Nederlandse volkszanger. In oktober 2007 bracht hij zijn eerste single Weet wat je begint op de markt. In maart 2008 kwam zijn tweede single Verliefdheid uit en beide singles werden, mede dankzij zijn producer Manfred Jongenelis, enorme hits en bereikte de NL top 30. John West trad in 2012 op in de Amsterdam Arena tijdens de halftimeshow van de concertreeks van de Toppers. In 2015 heeft hij mee gedaan met een talentenjacht en tevens het tv programma bloed, zweet en tranen. Dit werd uitgezonden op SBS6.

John West is een erg populaire volkszanger. Samen met zijn goede vriend en collega Lange Frans heeft hij hoog in de hitlijsten gestaan. Op feesten kan hij goed de sfeer erin brengen en maakt er een knallend feest van. Mede dankzij zijn meezing hits als I'll go where the music takes me en jouw blik weet hij altijd weer jouw glimlach op je mond te laten verschijnen. Ondertussen heeft hij al meer dan een miljoen views op YouTube en meer dan 200.000 mensen die hem volgen. Net zoals zijn collega Wolter Kroes weet John een feest te geven waar je nog dagen lang van kan nagenieten.

Boekingen John West

Wilt u John West boeken voor uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft of verjaardag. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van John West.