John West boeken

Volkszanger John West boeken voor uw speciale gelegenheid? Dat kan natuurlijk bij Evenses! Maar wie is John West eigenlijk? John West is geboren op 23 juni 1988 in Den Haag. Vanaf jongs af aan is muziek een belangrijk onderdeel geweest van John West. Ook was hij gek op verschillende muziek stijlen. John West begon als Dj maar vanaf zijn 18e legde hij zijn aandacht op het zingen. Samen met zijn vriend en collega Mike Peterson zong hij de hit 'I'll go where the Music takes me'. Sindsdien kon je John West boeken voor feesten, festivals en andere soorten evenementen. Hij behaalde de hitlijsten met zijn eerst single en gelijknamig album 'Jouw Blik'. Ook zijn vervolg album en 3e album vielen in elke bruine kroeg in de smaak.

John West zanger

U kunt John West boeken via Evenses, niet alleen voor de feestmuziek maar hij heeft ook mooie rustige nummers. Begin 2015 deed hij mee aan het TV programma Bloed Zweet Tranen. Een mooi nummer dat u wellicht zal raken is wel 'Vrienden van toen'. Hier ziet u John West op heel emotionele wijze vertolken hoe machtig geld kan zijn.

John West en lange Frans boeken

John West is een erg populaire volkszanger. Samen met zijn goede vriend en collega Lange Frans heeft hij hoog in de hitlijsten gestaan. In februari 2016 brengt hij wederom een duet met Lange Frans uit en dit nummer 'Lekkerding' doet het erg goed in de kroegen. Ook op feesten kan hij goed de sfeer erin brengen en maakt er een knallende partij van. Mede dankzij zijn meezing hits als 'Jouw blik (jouw stem)' en de hit 'I'll go where the music takes me' weet hij altijd weer jouw glimlach op je mond te laten verschijnen. Ondertussen heeft hij al meer dan een miljoen views op YouTube en meer dan 200.000 mensen die hem volgen. Net zoals zijn collega Wolter Kroes weet John een feest te geven waar je nog dagen lang van kan nagenieten.

John West en lange frans boeken.JPG

Boekingen John West

Wilt u John West boeken voor uw bruiloftsfeest, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest? John West boeken via Evenses voor uw bruiloft of verjaardag. Vul het formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van alle artiesten en John West!

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg belangrijk daardoor werken wij met professionele artiesten.

John West boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de John West boekingen bekend als een groots feest spektakel.