< Terug naar overzicht

Zangeres Maan boeken

Deze prachtige zangeres won in 2015 The Voice of Holland.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wauw, wat kan Maan goed zingen! Ze heeft ons evenement echt perfect aangevuld met haar optreden. Ik zou haar zeker weer boeken."
Angela van Tol
5
"Een lieve en spontane meid, die weet waar ze mee bezig is. Ze kwam erg professioneel over en haar optreden was steengoed. "
Sophie Reijnders
4
"Echt een aanrader voor een feest met jeugdig publiek. Ze weet de zaal op z'n kop te zetten en iedereen stond te swingen. Wij hebben genoten tijdens het schoolfeest!"
Mien van Zanten
4

Zangeres Maan boeken

Zangeres Maan won in 2015 het bekende TV-programma The Voice of Holland en werd daarmee in één klap bekend in Nederland. Via Evenses is zij te boeken tegen aantrekkelijke voorwaarden en in te huren voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, festival of jubileum. 

 

Zangeres Maan dacht een tussenjaar te nemen en ‘eens te kijken hoe het ging met muziek maken’. Inmiddels weet heel Nederland hoe dat afliep: op 18-jarige leeftijd pakte Maan de winst bij The Voice Of Holland en werd een landelijk idool. Inmiddels is haar tweede single een feit: met Ride It bewijst Maan dat ze een nieuwe ster is aan het Nederlandse muziekfirmament. Haar single Perfect World werd geproduceerd door de bekende DJ Hardwell en kwam op 13 februari 2016 binnen in de top 40, waarna ze een gouden plaat ontving. Op 1 april verscheen ook haar tweede single Ride It. Die single haalde de hitparade ook, de opvolger 'DJ' deed het minder goed. Maan stond zes avonden in Ahoy Rotterdam tijdens Toppers in concert 2016 - Christmas party of the year. In 2017 doet Maan mee aan Dance Dance Dance met B-Brave-lid Kaj van der Voort.

 

Wilt u Maan boeken voor uw evenement, festival of feest? Deze act is via Evenses te boeken voor uw bedrijfsfeest en viering. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Anderen bekeken ook

Bizzey boeken%2C feest

Bizzey boeken

Bekende Urban artiesten

Bizzey boeken

Bekende Urban artiestenBizzey, bekend van Yellow Claw, boeken en heel de club gaat los. 2999,-Lees meer
Tabitha boeken

Tabitha boeken

Bekende zangeressen, Bekende Urban artiesten

Tabitha boeken

Bekende zangeressen, Bekende Urban artiestenTabitha heeft in korte tijd haar naam groot weten te maken, met haar toffe tracks! 2999,-Lees meer
tony junior boeken

Tony Junior boeken

EDM / House / Club / Electro DJ

Tony Junior boeken

EDM / House / Club / Electro DJTony Junior is met zijn ervaring, één van de betere House DJ's in Nederland. 2999,-Lees meer
I am aisha boeken

I Am Aisha boeken

Bekende zangeressen, Bekende Urban artiesten

I Am Aisha boeken

Bekende zangeressen, Bekende Urban artiestenDe Nederlandse hiphop artiest I am Aisha boeken!2999,-Lees meer