Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Spaanse Zanger-Gitarist Juan
100% match

Spaanse Zanger-Gitarist Juan

Deze ervaren zanger heeft zijn stem in 3 talen over de hele wereld laten horen
Zanger-Gitarist Juan is een ervaren zanger die zichzelf al 10 jaar begeleidt met zijn gitaar. Hij heeft dan ook...
Lees meer

4,9 (10 Beoordelingen)
€ 695 - € 1195
Lode
100% match

Lode

Pianist-zanger Lode is een allround entertainer en kan met alle muziekstijlen uit de voeten!
Spetterende piano entertainment of een intiem optreden, de keus is aan u! Van het beste uit de ...
Lees meer

4,8 (28 Beoordelingen)
€ 645 - € 1420
Allround zanger Silvio
100% match

Allround zanger Silvio

Met zijn diverse repertoire is er altijd voor ieder wat wils. Allround zanger Silvio is een echte R&B zanger maar maakt zich iedere stijl eigen. Lees meer

4,8 (13 Beoordelingen)
€ 750 - € 1300
Yuri
100% match

Yuri

Feestzanger Yuri is een allround zanger-gitarist. Te boeken voor uw feest, receptie en borrel.
Zanger-gitarist Yuri is van verschillende markten thuis en u kunt hem boeken voor allerlei geleg...
Lees meer

4,9 (9 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Nederlandse zangers

Nederlandse zangers boeken die uw gelegenheid net dat beetje extra geeft? Dan bent u bij de juiste website. Evenses verzorgt al ruim 5 jaar de entertainmentwereld van professionele muzikanten zoals de Nederlandse zangers. Elk gelegenheid heeft zijn eigen thema en/of sfeer.

Nederlandse zangers zijn nog steeds populair ondanks gewilde urban artiesten als Def Rhymz, Bilal Wahib, Esko en Young Ellens die nog steeds de hitlijsten veroveren. Het publiek wilt nog altijd het mooie gezang met de juiste melodie horen van Nederlandse zangers. Nederlandstalige zangers boeken zal niet soepel verlopen als u niet goed geïnformeerd bent.

Nederlandse volkszangers boeken

Door de jaren heen zijn er zoveel Nederlandse zangers naar voren gekomen die het publiek raken. Guus Meeuwis met zijn klassieker 'Het is een nacht' dat vrijwel nog altijd afgespeeld wordt. Dit nummer doet het ook altijd goed in Gelderland Marco Borsato en zijn klassiekers zoals 'Dochters' en 'Rood". U heeft keuze uit zijn zoveel Nederlandse zangers zoals bijvoorbeeld Jeroen van der Boom, Thomas Berge, Wesley Klein, Gio, Zingend duo uit de Jordaaan, Xander, Wesley Bronkhorst, Kafke, Vinchenzo, Henk Damen, Jason Bouman, Jeffrey Heesen, Kaj van der Voort, Henk Dissel, Wudstik, Henk Wijngaard, Stef Ekkel, Mr Probz, de Venga Boys, Jim van der Zee, Henk Bernard, Frans Duijts, Vinzzent, Souled Out, Willem, Frank Smeekens, Ferry de Lits en Bob Offenberg. Maar de Nederlandse zanger die bij iedereen op nummer 1 zal moeten staan is toch wel echt André Hazes. Tot op de dag van vandaag worden zijn nummers nog beluisterd. Hoewel de Nederlandse zanger André Hazes al niet meer bij ons is, is zijn zoon André Hazes junior al jaren actief. De bekende Nederlandse volkszangers heeft net als zijn vader een aantal hits gescoord zoals 'Ik haal alles uit het leven', 'Wie kan mij vertellen' en niet vergeten 'Leef'. Wat bijna even succesvol is als zijn vaders 'Zij gelooft in mij'.

nederlandse zanger zangers nederland zangers Nederland

De sfeer bepaalt de Nederlandse zangers

Bij elke evenement is er een thema dat de rode draad is. De juiste Nederlandstalige zangers vinden voor uw gelegenheid gaat gepaard met het thema. Heeft u als thema 'Carnaval' dan zult u eerder Wolter Kroes of De Suskes boeken voor uw carnavalsthema. De muziekgenre zal moeten passen bij uw publiek. Zijn het 60-plussers die liever jazz luister of zijn het jongeren die fan zijn van urban artiesten? Daar zal een Nederlandse zanger bij passen maar welke nou eigenlijk?

Minder bekende Nederlandse zangers

Nederlandse zangers kunt u in verschillende vormen boeken. Maar als u de middelen niet heeft om grote Nederlandse volkszangers als Tino Martin te boeken dan kunt u voordeligere Nederlandse zangers boeken. Niet iedereen kan aan de top komen als Nederlandse zanger. Er spelen meerdere factoren om de grootste Nederlandse zanger te worden. Wat gebeuren er met de kandidaten van The Voice of Popstars zoals Xerxes? U vond die jongeman heel goed zingen en vindt het jammer dat hij niet naar de finale is gegaan. Of de band die u hart heeft gestolen maar geen doorbraak heeft kunnen maken. Wat doen zij?

Ondanks dat de meeste Nederlandse zangers de erkenning niet krijgen die ze verdienen zijn zij wel populair op bruiloften, diners en feesten. Zangers als Clarence Milton Bekker, Yuri, Benny Sings, Cole en Tayler zijn artiesten die uw gelegenheid de juiste sfeer geven. Zij zijn professionele Nederlandse zangers die vaker een bruiloft, diner of feest met kwalitatieve muziek hebben verzorgd. Zij steken uw favoriete bekende Nederlandse zangers zijn nummer in een nieuw jasje steken.

zangers nederland zangers nederland

Boek nu bij Evenses uw Nederlandse zanger

Wilt u een Nederlandse zanger boeken voor uw gelegenheid? U kunt bij Evenses Nederlandse zangers boeken die volgens u een mooie toevoeging zou zijn voor uw bruiloft, diner of feest. Heeft u een krappe budget? Geen probleem! Evenses heeft professionele Nederlandse zangers die misschien minder bekend zijn maar wel een verpletterend optreden geeft. Evenses biedt u de beste prijs/kwaliteit verhouding. We zorgen dat de juiste Nederlandse zanger bij de juiste gelegenheid past.

FAQ Nederlandse zangers

Waarom betaalt u 7% aan Buma als de Nederlandse zanger zijn eigen nummers zingt?

Wanneer de artiest eigen repertoire zingt kan er 7% van de gage bovenop geteld worden, die betaald wordt aan Buma. De prijzen zijn exclusief btw. Betalingen altijd uiterlijk 14 dagen voor optreden van een artiest.

Waarom betaalt u geen 7% aan Buma als er een onbekende Nederlandse zanger zingt?

In de meeste gevallen treden de onbekende Nederlandse zangers op in een privésfeer. Hierdoor hoef je bij het boeken van een Nederlandse zanger geen 7% af te staan aan Buma. Er zijn twee soorten evenementen:

 • Openbare evenementen; Openbare evenementen zijn openbaar toegankelijke evenementen. Evenementen waarvoor je niet uitgenodigd hoeft te zijn, maar waar iedereen een kaartje voor kan kopen. Zoals bijvoorbeeld een concert of voetbalwedstrijd. Maar ook evenementen waar je gratis naartoe kan, zoals braderieën, kermis of straatfestivals.

 • Gesloten evenementen; Een besloten evenement is een evenement waarvoor je geen toegangsbewijzen verkoopt en waarvoor op geen enkele manier publiciteit gemaakt wordt. Bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een feest voor leden van een vereniging. Over het algemeen is een besloten feest alleen voor genodigden.Hoe kan ik bepalen welke solist geschikt is voor mijn evenement?

Het type solist dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, is een ander soort solist geschikt dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat ons u adviseren als u het een lastige keuze vindt. Door het brede aanbod zit er altijd een geschikte solist tussen voor uw gelegenheid!

Hoe kunt u de kwaliteit van het optreden beoordelen voordat u boekt?

Wij zorgen dat er representatieve video's van onze solisten op het profiel staan om een duidelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Mocht u graag extra beeldmateriaal ontvangen, dan kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Kunnen er verzoeknummers aangevraagd worden?

De meeste solisten hebben en breed repertoire met veel nummers. De solist wordt vaak al uitgekozen in het gewenste genre, dus daar zullen geen aanpassingen in gedaan worden. Mocht u nog specifieke nummers wensen op de gelegenheid dan kan de solist laten weten of dit binnen het repertoire valt of dat zij dit voor u instuderen. In dit geval komt er vaak een meerprijs bij.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar