Jannes boeken

 

Jannes is een bekende zanger in Nederland met een specifiek geluid die fans maar al te goed herkennen. Jannes kan de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten in Nederland. "Wij Vieren Het Leven" is Jannes’ twaalfde studio-cd in dertien jaar tijd. Een album dat, net als zijn voorgangers, geen enkel spoor van creatieve slijtage vertoont. Keer op keer weet de zanger nieuwe muzikale paden te bewandelen en daarbinnen toch een typisch Jannes-geluid neer te zetten.

Lekker mee te zingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen. Zonder het afstandelijke wat daar bij andere sterren soms nog wel eens bij komt kijken. De nuchtere Drent heeft als bijnaam ‘Koning der Piraten’. Wij Vieren Het Leven, dat wederom tot stand kwam in samenwerking met Jannes’ vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar, laat horen waarom Jannes in de afgelopen jaren zo’n grote fanschare heeft opgebouwd.

 

"Wij Vieren het Leven" is de opvolger van "Op Volle Kracht", dat in 2012 uit het niets op de eerste plek in de albumlijst terecht kwam.  

“Liedjes waar ik zelf ook naar zou willen luisteren en die herkenbaar zijn. Ik heb daarbij ideeën, waarmee ik naar Norus en Emile ga. Zij weten iedere keer weer hoe ze dat wat ik in mijn hoofd heb moeten vertalen naar liedjes die helemaal passen bij hoe ik ben.”

 

Boekingen Jannes

 

Wilt u Jannes boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of feest? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival of buurtfeest? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van zanger Jannes.