Jannes boeken

Al vroeg kwam Jannes in aanraking met de muziekwereld. Opgegroeid luisterend naar de kunsten van zijn opa op de accordeon, was Jannes ervan overtuigd. Na zelf verschillende muziekinstrumenten te hebben bespeeld, kwam hij op het idee om te gaan zingen. Tot op de dag van vandaag kan je Jannes één van de productiefste artiesten noemen. Hij heeft namelijk zijn twaalfde album in dertien jaar tijd uitgebracht. Nog steeds brengt Jannes zijn albums uit in CD-versies. In 2005 had Jannes de meeste cd's verkocht.

Biografie Jannes

Het bekendste nummer van Jannes is toch wel 'Mijn naam is Jannes'. Een bekend nummer met het bekende geluid. Jannes boeken nu het nog kan!

Jannes maakt graag meezingers zodat hij een interactie heeft met het publiek. Als u Jannes boekt dan zal het gegarandeerd een feestje worden. Jannes verzorgde optreden op meerdere locaties zoals in het Rotterdamse Ahoy. Met nieuwe liedjes laten Jannes u genieten van zijn muzikale talent. Ieder jaar vragen fans steeds weer nieuwe liedjes want Jannes heeft wel laten zien dat hij een harde werker is.

Geniet van Jannes

Dat Jannes productief is, blijkt wel uit zijn repertoire van maar liefst 21 albums in 19 jaar tijd! Je zou denken dat de kwaliteit van Jannes achteruit zou gaan. Integendeel zelfs, Jannes blijft zijn fans verrassen met nieuwe muziek. Zijn eerste album is niet te vergelijken met zijn laatste album. Daarnaast heeft Jannes een kerst CD met ontelbare singles uitgebracht. Genoeg voor 5 jaar kerst. Dat maakt Jannes zo bijzonder en verfrissend. Zorg ervoor dat u Jannes boekt voor uw gelegenheid.

Jannes boeken

Boekingen Jannes

Wilt u Jannes boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of feest? U kunt Jannes boeken voor uw festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van zanger Jannes.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Jannes boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Jannes boekingen bekend als een groots feest spektakel.