Jannes boeken voor een gezellig feest

Jannes is een bekende zanger in Nederland met een specifiek geluid die fans maar al te goed herkennen. Jannes kan de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten in Nederland. "Wij Vieren Het Leven" is Jannes’ twaalfde studio-cd in dertien jaar tijd. Een album dat, net als zijn voorgangers, geen enkel spoor van creatieve slijtage vertoont. Keer op keer weet de zanger nieuwe muzikale paden te bewandelen en daarbinnen toch een typisch Jannes-geluid neer te zetten. Jannes heeft niet stilgezeten en in waar hij na zijn stijgende bekendheid in 2012 een album uitbracht en Ahoy Rotterdam volledig wist uit te verkopen, bracht hij in 2017 een nieuw album uit genaamd 'Gevoel van samen zijn'.

Lekker mee te zingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen. Zonder het afstandelijke wat daar bij andere sterren soms nog wel eens bij komt kijken. Jannes is een nuchtere Drent met als bijnaam ‘Koning der Piraten’. Wij Vieren Het Leven, dat wederom tot stand kwam in samenwerking met Jannes’ vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar, laat horen waarom Jannes in de afgelopen jaren zo’n grote fanschare heeft opgebouwd.

"Wij Vieren het Leven" is de opvolger van "Op Volle Kracht", dat in 2012 uit het niets op de eerste plek in de albumlijst terecht kwam. Wanneer je Jannes wilt huren voor een optreden, vindt hij het heel belangrijk dat iedereen kan genieten van zijn vrolijke nederlandstalige meezingers. Met zijn hit laat de zon maar schijnen zet hij altijd weer een feestje neer. Hij is vaak op het podium te vinden deze nuchtere jongen van het drentse platteland en voelt zich daar prima op zijn plek.

“Liedjes waar ik zelf ook naar zou willen luisteren en die herkenbaar zijn. Ik heb daarbij ideeën, waarmee ik naar Norus en Emile ga. Zij weten iedere keer weer hoe ze dat wat ik in mijn hoofd heb moeten vertalen naar liedjes die helemaal passen bij hoe ik ben.” Waar Jannes in 1973 is geboren in Emmen, heeft hij ondertussen een groot deel van de Nederlandse harten weten te raken. Inmiddels is Jannes weer terugverhuis naar daar waar zijn hart ligt, hij woont weer in Emmen waar hij ook regelmatig optreed. Jannes verlaat elk jaar het mooie Drentse plaatsje waar altijd het zonnetje schijnt om elders in het land op te trede op het Mega Piraten Festijn. Jaarlijks is hij daar te bekijken, alleen is Jannes nu ook te boeken voor je eigen feest waar gegarandeerd een hoog feest gehalte neer wordt gezet.

Boekingen Jannes

Wilt u Jannes boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of feest? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival of buurtfeest? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van zanger Jannes.