< Terug naar overzicht

Jannes boeken

Lekker meezingen met zanger Jannes? Dat kan! Hij is nu te boeken bij Evenses
vanaf: 
€5745,-
5

Referenties

"Vrolijke kerel om mee te praten. Zijn optreden was geslaagd!"
Lidia
5
"De gasten zongen vrijwel alle liedjes mee. Top!"
Hans
5
"Onze wensen en voorkeuren waren tot in details doorgegeven. Superavond gehad met mijn collega's!"
Peter en Suzanne
5
"Jannes heeft mij een leuk verjaardag bezorgd. Ik ben al jarenlang fan van zijn muziek. Evenses bedankt."
Johannes
5

Jannes boeken

Jannes boeken

 

Jannes is een bekende zanger in Nederland met een specifiek geluid die fans maar al te goed herkennen. Jannes kan de geschiedenis in als een van de meest productieve artiesten in Nederland. "Wij Vieren Het Leven" is Jannes’ twaalfde studio-cd in dertien jaar tijd. Een album dat, net als zijn voorgangers, geen enkel spoor van creatieve slijtage vertoont. Keer op keer weet de zanger nieuwe muzikale paden te bewandelen en daarbinnen toch een typisch Jannes-geluid neer te zetten.

 

Lekker mee te zingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en een tikje melancholisch. Maar wel steeds in verrassende muzikale stijlen. Zonder het afstandelijke wat daar bij andere sterren soms nog wel eens bij komt kijken. De nuchtere Drent heeft als bijnaam ‘Koning der Piraten’. Wij Vieren Het Leven, dat wederom tot stand kwam in samenwerking met Jannes’ vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar, laat horen waarom Jannes in de afgelopen jaren zo’n grote fanschare heeft opgebouwd.

 

"Wij Vieren het Leven" is de opvolger van "Op Volle Kracht", dat in 2012 uit het niets op de eerste plek in de albumlijst terecht kwam.  

“Liedjes waar ik zelf ook naar zou willen luisteren en die herkenbaar zijn. Ik heb daarbij ideeën, waarmee ik naar Norus en Emile ga. Zij weten iedere keer weer hoe ze dat wat ik in mijn hoofd heb moeten vertalen naar liedjes die helemaal passen bij hoe ik ben.”

 

Boekingen Jannes

 

Wilt u Jannes boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of feest? Deze act is via Evenses te huren voor uw festival of buurtfeest? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer